JSport.ro

Galben albaștri joacă azi, de la orele 17:00, în sala Horia Demian din Cluj, partida din etapa a XXVI-a a Ligii Naționale de Baschet. Partida va fi transmisă LIVE pe Digisport.

Baschetbaliștii sibieni au plecat ieri la Cluj dornici să facă o firgură frumoasă. După două înfrângeri suferite în confruntările cu U. Cluj din prima fază a campionatului, CSU Sibiu speră la un meci bun, în compania liderului. Cele două formații din Ardeal ocupă primele două poziții ale clasamentului despărțite de 4 puncte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dan Fleșeriu: ”Paliciuc are pneumonie dar restul băieților sunt într-o stare foarte bună și dornici să facă meciuri bune”

”Clujul este una dintre cele două echipe pe care, în sezonul acesta, n-am reușit să le învingem. Să sperăm că vom reuși să facem un joc bun, pe întreaga durată meciului, nu doar 30 sau 35 de minute, așa cum am făcut aproape de fiecare dată cu Clujul. Sper să le punem probleme mai mari decât în celelalte meciuri. Este adevărat că, în ultima etapă, Timișoara a reușit să îi învingă pe clujeni, dar cu siguranță meciul cu noi nu va semăna cu cel de săptămâna trecută. Mă aștept, de la jucătorii mei, să dea absolut tot ce pot, până la ultimul strop de energie, pentru că, știm cu toții, meciurile cu Clujul sunt cele mai importante pentru suporterii noștri. Pe noi ne interesează în acest moment să ne îmbunătățim jocul, să fim o echipă cât mai bună înainte de PlayOff, și să mărim rotația cât mai mult. Paliciuc este, în continuare, așa cum a jucat la Steaua, cu pneumonie. În meciul cu Pitești am reușit să-l menajez. Voi încerca, pe cât posibil, să fac același lucru mai departe. În rest, toată lumea este într-o stare foarte bună iar băieții sunt dornici să facă meciuri bune”, a spus Dan Fleșeriu.

După partida de la Cluj, CSU Sibiu joacă sâmbătă, 18 martie, de la orele 19:00, la Oradea și marți, 21 martie, de la 17:30, la Timișoara, urmând să revină pe teren propriu la sfârșitul săptămânii următoare, când va primi vizita celor de la Steaua CSM București.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.