JSport.ro

Baschetbalistul lui CSU Sibiu, Tyler Laser, a fost supus luni unei intervenții chirugicale după ce, în urma unor investigații amănunțite, i-au fost identificate mai multe formațiuni de tipul unor depozite calcice, la cotul drept.

Tyler Laser, unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei sibiene, nu a putut evolua la capacitatea lui maximă în ultima partidă, iar în cursul zilei de luni a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Sunt fericit că mi-au fost scoase acele depozite calcice de la cot. Mulțumesc lui Dumnezeu că totul a decurs bine și că avem această pauză de 3 săptămâni. Le mulțumesc celor din club pentru bunăvoița de a mă ajuta să rezolv această problemă, dar și fanilor CSU pentru sprijin. Sunt recunoscător tuturor, dar și familiei și prietenilor care s-au rugat pentru mine. Abia aștept să mă recuperez complet și să pot reveni pe parchet, în culorile CSU”, a declarat Tyler Laser.

Baschetbalistul CSU Sibiu va începe de mâine, un amplu program de recuperare și, în funcție de modul în care va decurge acesta,va reveni la antrenamente alături de echipă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.