JSport.ro

uros petrovicGaz Metan Mediaș a reușit înregimentarea a doi jucători noi pentru faza a 2-a a campionatului, în tentativa de a evita retrogradarea. Conform novatv.ro cei doi baschetbaliști sunt americanul Paul Graham și sârbul Uros Petrovic. 

Paul Graham revine la clubul medieșean pentru care a mai evoluat și în sezonul 2012-2013, perioadă în care a jucat și în Eurochallenge. Acesta sosește la Mediaș de la Steaua București, la care a fost legitimat în luna decembrie a anului trecut și pentru care a jucat doar 3 meciuri în acest sezon, dubla din ianuarie cu Csm Oradea în Cupa României și contra Sibiului în campionat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În vârstă de 30 de ani, Paul Graham măsoară 1,96 metri și evoluează pe pozițiile 2 și 3. De-a lungul carierei a mai jucat în Ungaria la Kormend, în Polonia la Slask Wroclaw și Amwil Wloclawek și la echipa din Puerto Rico Piratas de Quebradillas.

Sârbul Uros Petrovic este la prima experiență în România și vine la gruparea medieșeană să îl înlocuiască pe Aliaksandr Pustahvar. În vârstă de 25 de ani, acesta măsoară 2,05 metri și evoluează pe poziția 4, sosind la gruparea medieșeană de la echipa din Macedonia KK Kumanovo. De-a lungul carierei a mai evoluat la în Grecia la Trikalla, în Bulgaria la Balkan Botevgrad, în Lituania la Baltai KK și în Serbia la Hemofarm Vrsac.

Cu cei doi jucători, Mediașul ajunge la cifra 6 în ceea ce privește numărul străinilor din lot și la cifra 3 în ceea ce privește numărul transferurilor din această iarnă, după ce medieșenii au reușit în urmă cu câteva săptămâni să-l legitimeze și pe Ionuț Drăgușin.

 Sursă foto: Fibaeurope.com, Totalbaschet.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.