JSport.ro


DSC_0669Elevii lui Dan Fleșeriu sunt optimiști înaintea meciului de astăzi, de pe teren propriu, cu U. Cluj Napoca. După două înfrângeri dureroase, elevii lui Dan Fleșeriu speră să întoarcă scorul, purtați spre victorie de proprii suporteri și promit să dea totul pe teren.

Sibienii au neapărată nevoie de victorie astăzi, o înfrângere însemnând încheirea campionatului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dan Fleșeriu: ”Suntem o echipă de moral, putem bate pe oricine dar putem să și pierdem cu oricine”

”Urmează trei meciuri în care, putem spune, fără ocolișuri, că vor fi meciuri de <<totul sau nimic>>. Câștigăm sau se termină campionatul pentru noi. Suntem în situația în care ne-am dorit, de fiecare dată, să fim, în meciuri decisive, importante. Deocamdată, în primele două meciuri cu Clujul, nu ne-am descurcat așa cum ne-am fi așteptat, după parcursul din campionat, și va depinde doar de noi dacă reușim să ridicăm nivelul de joc și să reușim să câștigăm. Aportul suporterilor a fost întotdeauna, și este, decisiv pentru noi. Am mai spus asta de mai multe ori, spre să mai am ocazia să o mai zic de câteva ori, sezonul acesta. Suntem o echipă de moral, suntem o echipă tânără, putem să batem pe oricine, dar, în același timp, putem să pierdem cu oricine. Putem avea evoluții foarte bune și mai puțin bune, chiar și în cadrul aceluiași meci. Sunt convins că mâine, la meci, echipa care va fi mai constantă în evoluție, va câștiga, pentru că așa a fost și în ultimele două meciuri. Nu mai este primul meci, nu mai este nici al doilea meci, deja echipa noastră trebuie să treacă emoțiile de intrare în PlayOff și chiar nu cred că ar trebui să conteze absolut nimic în afară de a face tot posibilul pentru a face cel mai bun meci pentru a confirma evoluțiile bune pe care le-au avut în campionat”, a spus Dan Fleșeriu.


DSC_0661Hardy: ”Le promitem supoterilor că vom da totul”

”Următoarele meciuri sunt extrem de importante pentru noi, dar le vom aborda unul câte unul. Îi așteptăm pe suporteri alături de noi să ne susțină și le promitem că vom da totul pentru a câștiga împotriva Clujului. Sunt adversari foarte buni și, cu siguranță vor veni să joace tare, dar noi ne vom da totul pentru a ne asigura victoria. Stim de ce suntem în stare, ca echipă, iar dacă vom face tot ce ne-am propus, cu siguranță vom reuși să câștigăm”, a spus Kevin Hardy.

U. Cluj Napoca a învins CSU Sibiu în meciurile disputate la Cluj, la diferențe mici: 72-67, în primul meci, și 85-77, după al doilea. O victorie a echipei noastre ar duce seria meciurilor din PlayOff mai departe, CSU Atlassib Sibiu urmând să joace, tot pe teren propriu, și miercuri.  Dacă avantajul terenului propriu va fi fructificat, echipa care se califică în semifinale se va decide în meciul al 5-lea, planificat să se joace la finalul săptămânii, pe terenul celor de la U. Cluj Napoca.

”Toată sala în galben”

Sala Transilvania va fi cu siguranță arhiplină la meciul de luni. Suporterii s-au organizat pe mai multe grupuri de socializarea pe facebook iar clubul CSU a promovat o campanie denumită ”Toată lumea în galben”.

100 de fani prezenți la antrenamentul echipei

100 de suporteri ai formației galben-albastre au fost prezenți în sala Transilvania la antrenamentul echipei pentru a da jucătorilor un plus de încredere. Galeria a cântat mai multe minute și a scandat numele fiecărui jucător.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.