JSport.ro

12439009_939645769456209_1450624306935542737_nÎn perioada 7-14 februarie, Federația română de baschet organizează la Gheorgheni un cantonament de pregătire pentru componenții naționalelor masculine și feminine U-15, U-16, U-18. Este prima acțiune din acest an a tinerilor tricolori care, cu această ocazie, dau startul pregătirilor pentru campionatele europene dedicate fiecărei categorii de vârstă din vară.

Pentru lotul U-18 a fost selectat și tânărul baschetbalist sibian Dan Banciu, component al echipei CSŞ Sibiu, care se va pregăti sub comanda antrenorilor Eugen Ilie și Cătălin Ștefănescu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Județul Sibiu este mult mai bine reprezentat la nivelul lotului național U-15, care este pregătit de antrenorii Alexandru Olteanu și Cosmin Blagoi. Au fost selectați să participe la această acțiune jucătorul sibian Călin Andi, de la CSU Sibiu și medieșenii Idu Sergiu și Paul Adam, componenți ai CSŞ Mediaș.

De asemenea, și la lotul național feminin de U-15 sunt prezente 2 fete legitimate la Css Sibiu, Nan Bianca și Bischin Denisa. Acestea se vor pregăti sub comanda antrenorului Mădălin Piperea, care conduce banca tehnică a echipei de ligă națională CSBT Alexandria.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.