JSport.ro

CSU Sibiu, Andu, Superbet și Federația Română de Baschet se implică în dezvoltarea baschetului pe plan local. În cadrul Final Eight Cupa României și All Star Game 2017, suporterii baschetului pot achiziționa din fan-shop-ul evenimentului tricouri ale evenimentului și replici ale maieurilor oficiale de la All Star Game 2017. Cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu, terenul de baschet din Parcul Tineretului urmează să fie reamenajat din fondurile ce vor fi obținute în urma vânzării acestor obiecte promoționale.

În cadrul evenimentului care se defășoară timp de 5 zile la Sibiu – Final Eight Cupa României și All Star Game 2017 – organizatorii, împreună cu sponsorul principal al evenimentului Superbet, și cu partenerii de la Andu au decis să strângă fonduri în vederea reamenajării unui teren de baschet aflat în centrul istoric al Sibiului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Am vrut să dăm înapoi ceva comunității care ne sprijină. Știm că avem multe terenuri care ar merita să fie supuse unor modernizări pentru că avem adolescenți dornici să joace baschet. Ne vom gândi serios ca acest demers să fie doar un punct de plecare într-un proiect mai amplu, dar ceea ce vă putem spune momentan este că terenul de la parcul Tineretului va fi transformat îmediat ce vremea va permite. Fondurile rezultate din vânzarea acestor produse  vor fi folosite în acest sens și mulțumim pe această cale Primăriei Municipiului Sibiu pentru răspunsul prompt venit din partea lor și deschiderea de care au dat dovadă”, a spus Horațiu Floca, directorul CSU Sibiu.

Federația Română de Baschet s-a alăturat demersului 

”Am fi foarte încântați să intrăm în acest proiect și să ajutem cu fonduri echipa din Sibiu și municipalitatea pentru realizarea acestui proiect. (…) E o idee minunată. Ne-am dori cât mai multe astfel de idei”, a spus Horia Păun, președintele FRB.

Compania Andu a pregătit pentru iubitorii baschetului mai multe produse cu însemnele evenimentului, între care:

-eșarfe (fulare) – 25 lei, comanda AICI

-fanioane (stegulete triunghiulare) – 15 lei, comanda AICI

-tricouri -49 lei,  comanda AICI

-hanorace -129lei, comanda AICI

-maieuri de joc -139lei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.