JSport.ro

Așa cum era de așteptat înaintea partidei, CSU Sibiu n-a avut probleme la Tg. Mureș și a câștigat categoric un meci în care echipa gazdă a condus doar în primele 3 minute. Este a șaptea victorie consecutivă care menține echipa sibiană pe primul loc cu două etape înaintea startului părții a II-a a campionatului, Top 6.

Mureșul a condus în debut cu 4-1, 8-3 dar Sibiul a revenit cu un run de 11-0 și tabela indica în minutul 7, 14-8 pentru CSU. 18-15 a fost scorul primului sfert. Până la pauza mare, băieții lui Fleșeriu au mărit treptat turația motoarelor și diferența pe tabelă a trecut de 20 de puncte. 30-8 pentru CSU în sfertul II și la pauză sibienii s-au apropiat de borna de 50 de puncte, 48-23.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În partea secundă, elevii lui Fleșeriu au un sfert 3 la fel de bun ca precedentul, încheiat 35-10 și un ultim sfert asemănător cu primul, 22-16, ce le asigură o victorie confortabilă cu 105-49 aplaudată de cei aproximativ 40 de suporteri sibieni prezenți la Mureș.

În următoarea partidă, CSU Sibiu se va deplasa la Iași pentru meciul cu Politehnica, sâmbătă, 17 martie, de la ora 19:00. Ieșenii sunt penultimii în clasament.

foto: FRB, facebook – CSU Sibiu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.