JSport.ro

Considerată favorită în ”sfertul” cu Timișoara, și chiar la câștigarea Cupei, CSU Sibiu a pierdut în această seară în fața bănățenilor după 3 reprize de prelungiri. Sibienii au avut ultimul atac dar au ratat de trei ori șansa de a egala în ultimele secunde. 101-103 a fost scorul final. 

Cu peste 300 de suporteri în tribunele sălii din Sf. Gheorghe, trupa lui Fleșeriu a început groaznic meciul. Exceptând primul coș, 2-0 pentru Sibiu, Timișoara a condus tot sfertul 1 (22-4 (!!!) cea mai mare diferență în favoarea bănățenilor) pe care l-a câștigat cu 27-13. Timișorenii au menținut constant în sfertul doi o diferență de 10 puncte și au intrat la pauză în avantaj liniștitor, 49-39.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ritmul s-a menținut și în sfertul 3, (67-59 după 30 de minute disputate) dar începutul de sfert patru a revenit sibienilor. Doar 3 puncte au rămas diferență după coșul de 3 puncte al lui Davis din minutul 31:48. Timișoara a refăcut o diferență de 5-6 puncte până în minutul 36:30. Popescu (2p) li Kinnard II (3p) au egalat la 74. Același Kinnard a readus Sibiul în avantaj după 37 de minute, 76-74, iar meciul s-a încheiat la egalitate 78-78.

3 reprize de prelungiri au fost necesare pentru departajarea celor două formații. 88-88, 98-98 s-au încheiat primele două over-time-uri dar Timișoara s-a impus cu 103-101 după un final cu 10 secunde dramatice. În atacul bănățean, Popa Calotă a greșit pasa, Cooper Williams a recuperat dar, pe rând, Petica Pratt și Cooper au ratat aruncări de două puncte în ultimele 2-3 secunde.

CSU Sibiu părăsește Cupa României iar Timișoara va întâlni în semifinale Universitatea Cluj-Napoca, învingătoare în fața Piteștiului.

Dan Fleșeriu și Radu Paliciuc după meci:

foto: facebook – CSU Sibiu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.