JSport.ro

Fanii echipei de baschet CSU Sibiu au strâns în ultima lună donații din care au ajutat ulterior trei familii cu bani, alimente sau haine. În total s-au strâns 1750 de lei.

Liderul galeriei CSU a publicat pe grupul fanilor sibieni cifra finală a banilor strânși dar și modul în care aceștia au fost distribuiți. Primul caz a fost al unui băiețel din Rășinari, al doilea al unei familii cu 9 copii din localitatea Trăinei iar cea de-a treia situație a vizat un băiețel tot din Trăinei aflat acum în grija bunicii după ce mama sa a murit.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În primul caz s-au donat 300 iar pentru celelalte au fost oferite alimente, dulciuri, paturi și lenjerii de pat de 980 lei. Fanii au mai cumpărat ulterior un birou și un scaun pentru băiatul cel mic al familiei cu 9 copii care nu are unde să-și scrie temele.

Interesant este că totul a pornit de la dorința fanilor de a plăti amenda primită de club pentru comportamentul galeriei la un meci disputat în sala Transilvania împotriva lui U. Cluj. Fanii au început să strângă bani dar clubul galben-albastru nu a fost de acord cu decizia suporterilor, astfel că suma strânsă, completată ulterior, s-a transformat în fond pentru donații pentru campania de Crăciun.

Liderul galeriei CSU Sibiu, Florin Iacob, a ținut să mulțumească celor care s-au implicat: ”Vreau să mulțumesc tuturor care au donat și celor care s-au implicat și bineînțeles clubului că ne-a plătit amenda. Sper să ne facem un obicei și în fiecare decembrie să putem realiza aceste donații”, a precizat Florin.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.