JSport.ro

După victoria de ieri reușită de baschetbaliștii sibieni în fața Stelei, scor 88-80, prin care CSU Sibiu a egalat scor general, 1-1, interesul suporterilor sibieni a devenit uriaș. Din păcate urmează 2 meciuri la București, într-o sală extrem de mică, de doar câteva sute de locuri, Sala Regimentului de Garda Mihai Viteazu din Capitală.

Suporterii sibieni și-au manifestat dorința de a vedea împreună meciul pe ecrane gigant într-o zonă centrală a orașului, Piața Mare sau Piața Mică fiind cele mai populare. Motivele ar fi nenumărate cunoscută fiind atmosfera vulcanică din timpul jocurilor disputate în sala Transilvania creată peste 2000 de spectatori. Un motiv aparte l-ar constitui promovarea baschetului sibian și a echipei CSU Sibiu în rândul localnicilor mai puțin familiarizați cu acest sport.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Nicolae Scorvelciu, unul dintre fanii mai vechi ai echipei, a fost cel care a dat tonul ideii apreciată instant de foarte mulți alți suporteri:

 ”1. Ca semn de multumire pentru toti cei care au fost in acest sezon alaturi de CSU, conducerea clubului ar trebui sa organizeze un “FAN ZONE” pentru ca cei care nu vor ajunge la Bucuresti sa urmareasca impreuna aceasta partida. Este o semifinala de campionat dupa 8 ani de asteptare si cred cu tarie ca un astfel de gest este cat se poate de normal. Important este sa aiba si cine sa se ocupe de acest lucru. Ar fi o propaganda buna adusa acestui fenomen. O locatie gen “piata mare, piata mica, etc. ar expune mult baschetul si pentru oameni care nu au habar de acest sport.
Noi ne-am aratat devotamentul pentru club. Este timpul sa mai primim si noi ceva in schimb.
2. Ar fi bine sa comandam cat mai multi bilete online pt meciul de la Bucuresti. Hai sa ii facem pe baieti sa se simta ca acasa. Eu am luat 8.
3. Am mai spus ca Fleseriu nu poate fi batut de doua ori la rand.
4. In 13 mai nu se mai joaca niciun meci. Le bagam mortul in casa. Venim acasa victoriosi cu 3-1.
HAI CSU !!!!”

Steaua București – CSU Sibiu, meciul 3, se va juca luni, 8 mai, ora 19.45, la București. Jocul contează pentru semifinalele Ligii Naționale iar scorul general este în acest moment 1-1.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.