JSport.ro

dsc_0349CSU Sibiu joacă astăzi cu Steaua CSM București, de la orele 19:30, meciul fiind transmis live pe DigiSport 2. Baschetbaliștii sibieni speră să facă un meci bun, dar sunt conștienți că nu va fi deloc ușor având astfel de oponenți.

După ce în etapa precedentă echipa noastră a reușit o victorie importantă, pe teren propriu, în meciul cu echipa craioveană, sibienii fac deplasarea la București, acolo unde au ca adversari pe cei de la Steaua.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

dsc_0381Înaintea partidei, antrenorul Dan Fleșeriu a declarat:

”Întâlnim o echipă candidată la lupta pentru câștigarea campionatului. Sper să ne ridicăm la înălțimea adversarului și a așteptărilor fanilor noștri. Ne dorim să facem un meci bun  în seara aceasta și sunt convins că băieții noștri vor juca cu maximă de motivație și seriozitate”.

dsc_0406La rândul său, Boris Lalovic crede că meciul nu va fi deloc ușor.

”Abia a început campionatul iar faptul că am început cu o victorie, cu siguranță ne asigură mai multăîncredere în noi în meciul următor, cel cu Steaua. Va fi însă un meci greu, în care Steaua are avantajul terenului propriu. Pentru noi, cheia va fi o apărare bună, controlul asupra recuperărilor și evident, să reușim aruncările deschise.”

Următorul meci pe care CSU Sibiu îl va juca va avea loc miercuri, 28 septembrie 2016, de la orele 18:00, cu Dinamo București, partidă care se înscrie în Cupa României și va fi transmisă LIVE pe DigiSport.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.