JSport.ro

Baschetbaliștii sibieni dau piept de la ora 20.30 cu liderul din campionat, U. Cluj Napoca, în cel de-al doilea meci al Final 8-ului Cupei României. Meciul va fi transmis LIVE pe DigiSport 4.

În primul meci al sferturilor Cupei, Steaua CSM a trecut cu o diferență de 20 de puncte, 83-63, de oltenii de la SCM U și a devenit astfel prima echipă calificată în semifinală.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Înaintea partidei cu U. Cluj, Dan Fleșeriu a declarat:

”Din punct de vedere fizic, toată lumea este la potențial maxim și mă bucur că nu avem probleme după meciul cu Timișoara. Suntem maxim pregătiți, și fizic și mental, pentru a face un meci mare. Sperăm ca acest lucru să fie suficient pentru a face o victorie.  Regula cu doi români din Cupa României nu ne afectează atât de tare, dimpotrivă. Vom avea mereu doi jucători fresh care vor veni de pe banca, probabil, cu multe puncte.  La Timișoara am folosit această regulă, iar jucătorii au dat randament. Sunt convins că vor profita și acum de această oportunitate.

Legat de parcursul echipei în cadrul acestui turneu, pot spune că noi privim doar următorul meci, și așa cum am spus și despre meciurile din campionat, și în Cupă, fiecare meci va fi o finală. Pentru noi, meciul cu Clujul va fi o finală. Dacă va mai fi încă un meci, cu Steaua, joi, înseamnă că vom mai avea o finală. Aportul publicului este foarte important. Am spus mereu că suntem o echipă de moral care își trage multă energie din ceea ce ne dau suporterii atunci când sala este plină. Cred că plecăm cu 10-15 puncte în plus, la orice fel de meci, pe care îl disputăm pe teren propriu. Sper să le putem folosi și de data aceasta și să adăugăm suficiente pentru a avea șanse să câștigăm”, a spus Dan Fleșeriu.

Câștigătoarea din această seară se califică în semifinalele Cupei României și va juca în compania câștigătoarei dintre Steaua și Craiova, joi, 16 februarie, de la orele 18:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.