JSport.ro
foto: bc-csusibiu.ro

CSU Sibiu s-a impus în primul meci al anului, disputat pe terenul celor de la CSA Steaua București, scor 75-71 (18-19, 18-10, 17-25, 22-17). În etapa următoare, CSU Sibiu se deplasează la Cluj, acolo unde va juca ultima partidă a sezonului regulat, înaintea confruntărilor din TOP 6, precizează site-ul clubului, bc-csusibiu.ro.

Baschetbaliștii sibieni plecaseră în capitală conștienți că misiunea lor nu va fi ușoară, asta după ce gazdele aveau să își joace ultima șansă de a accede în TOP 6. Setea de victorie a Stelei s-a văzut în determinarea jucătorilor care nicio secundă nu a arătat ca o echipă ușor de învins. Au început bine primele zece minute ale meciului, iar ”galben-albaștrii” au reușit abia în sfertul secund să treacă la conducere. Sfertul al treilea a fost presărat de multe greșeli ale echipei sibiene, iar CSA Steaua și-a adjudecat sfertul, trecând din nou la conducere înaintea sfertului decisiv. Finalul însă a aparținut echipei noastre iar partida a fost câștigată de CSU Sibiu la 4 puncte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”A fost un meci în care noi am făcut greșeala să ne desconsiderăm adversarul, să luăm mai ușor lucrurile din punctul de vedere al concentrării la aruncările libere și la cele trei puncte, iar dovadă stau procentajele slabe. Un meci care pentru noi era un test important, pentru a vedea dacă putem să câștigăm și când jucăm mai slab. Știam că după atâtea meciuri bune va veni și o cădere, este oarecum normal, dar bine că am reușit să câștigăm pe final”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu, la finalul partidei.

Cei mai buni jucători ai CSU Sibiu au fost: Kevin Hardy – 14puncte și 9 recuperări, Monyea Pratt 13 puncte și 9 recuperări, Justast Tamulis și Isaiah Philmore câte 12 puncte, Chris Cooper 8 puncte și 11 recuperări, Mirel Dragoste 8 puncte, Randal Falker 8 puncte și 7 recuperări.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.