JSport.ro

CSU Sibiu a debutat în această seară cu victorie la Pitești în primul meci din Top 6. Sibienii au făcut spectacol în ultimul sfert pe care l-au câștigat cu 26-12. Deși în primele 3 sferturi partida a fost echilibrată băieții lui Fleșeriu s-au distanțat decisiv în ultima decadă prin aruncări de 3 puncte și slam-dunk-uri de senzație.

Partida a avut o desfășurare foarte echilibrată în cea mai mare parte a sa. După un prim sfert în care echipele s-au succedat la conducere, sibienii au terminat în avantaj, 28-26 în sfertul cu cele mai multe puncte marcate. Gazdele au recuperat un punct până la pauza mare și la vestiare s-a intrat cu 49-48 pentru Sibiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Nimic nou în sfertul 3 condus în mare măsură de elevii lui Fleșeriu iar scorul după 30 de minute indică echilibru, Pitești – Sibiu 69-72. Urmează un sfert 4 senzațional în care ”galben-albaștrii” înscriu 26 de puncte și primesc doar 11.

Fanii sibieni și piteșteni, respect reciproc

CSU a fost însoțită la Pitești ca de obicei de o galerie numeroasă care a dominat fondul sonor al sălii. Prieteni cu piteștenii, sibienii s-au aplaudat reciproc cu gazdele, au scandat împreună România și numele orașelor adverse. Galeria lui CSU a scandat spre final numele simbolului echipei FC Argeș și probabil cel mai mare jucător al României, Nicolae Dobrin, moment aplaudat la scenă deschisă de întreaga sală.

Marcatori CSU Sibiu: Kinnard II 18p, Dragoste 17p, Laser 17p, Cooper 13p, Pratt 11p, Williams 9p, Davis 8p, Paliciuc 5p.

Marcatori BCM U FC Argeș Pitești: Nicoară 13p, Troupe 12p, Kostoski 12p, Agafonov 11p, Russell 10p, Santa 9p, Ciotlaus 4p, Person 4p, Kilyen 3p, Corpodean 3p.

Pentru CSU Sibiu urmează un meci pe teren propriu, vineri, de la ora 18:00, în sala Transilvania din Sibiu. Echipa de pe Cibin întâlnește Steaua, formație ce joacă azi cu U. Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.