JSport.ro

CSU Sibiu a învins în primul meci al fazei a II-a a campionatului puternica formație a Timișoarei. Sibienii s-au impus cu 77-70 la capătul unui meci echilibrat în care fiecare echipă și-a adjudecat câte două sferturi.

Timișoara a încheiat în avantaj primele 10 minute, 23-22, dar elevii lui Fleșeriu au intrat la vestiare cu un avantaj de 11 puncte după ce și-au adjudecat sfertul doi cu 21-9. În sfertul terț oaspeții au echilibrat balanța iar în ultimele zece minute s-a plecat, ca la început, de la rezultat egal, 52-52. Sibiul a gestionat mai bine finalul de meci și s-a impus la diferență de 7 puncte, 77-70.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tehnicianul echipei de pe Cibin s-a declarat mulțumit în special de jucătorii veniți de pe bancă: ”Am avut un început mai greu. În primul sfert ei jucau, noi păream că dormim și s-au dus la 10 puncte. Dar am reușit să revenim, ceea ce e mare lucru. Am reușit să joc cu o bancă mai lungă și, așa cum mi-am propus înainte de meci, am jucat mai mult cu Paliciuc și cu Mirel Dragoste. Au dat randament, au jucat foarte bine iar ceilalți și-au făcut treaba bine, ca de obicei și, în ciuda celor 25 de turnover-uri care le-am avut, mă bucur că am reușit să câștigăm. În general, la atâtea mingi pierdute nu prea poți câștiga, dar am gestionat destul de bine momentele de egalitate și nu i-am lăsat să arunce liber”, a spus Dan Fleșeriu.

Marcatori CSU Sibiu: Mijajlovic 18p, Davis 15p, Williams și Lalovic câte 11p, Hardy 9p, Popescu și Dragoste câte 5p, Paliciuc 3p.

Marcatori BC Timișoara: Jeremic 21p, Komatina 14p, Diaz 12p, Popa Calotă și Flowers 7p, Drăgușin 4p, Otasevic și Tohatan 2p, Păun 1p.

Deplasare la Steaua

Pentru CSU urmează un nou joc dificil, dacă mai putem spune că există și meciuri ușoare în această parte a doua a ligii. Băieții lui Dan Fleșeriu urmează să întâlnească Steaua București în deplasare miercuri, 8 martie, de la ora 19.45. Jocul va fi televizat în direct pe Digisport.

foto: facebook – CSU Sibiu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.