JSport.ro

Baschetbaliștii sibieni au plecat la Pitești, acolo unde vor disputa marti, 27 martie 2018, de la ora 18:15 prima partidă din TOP 6 cu BCM U FC Argeș Pitești. Meciul va fi transmis LIVE pe DigiSport4.

După ce au încheiat sezonul regulat pe prima poziție, baschetbaliștii sibieni încep seria meciurilor din prima grupă valorică în deplasare la Pitești, echipă ce a încheiat pe locul a VI-lea prima fază a campionatului. Confruntarea se anunță una extrem de disputată.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Echipa noastră este pregătită. Toată lumea este aptă și dornică să înceapă o dată meciurile cu adevărat valoroase, cu echipe foarte bune. Sper să începem cu dreptul, deși este un meci foarte greu pe terenul unei echipe care are o mulțime de aruncători de la distanță. În ultimul meci au dat 22 de aruncări de 3 puncte, un record pentru Liga Națională. De asemenea, au un pivot pe pozitia 5, Agafonov, probabil unul dintre cei mai buni pivoți de poziția 5 din campionat, așa că va fi cu siguranță un meci pe care noi trebuie să îl jucăm la intensitate maximă, de 100%, dacă vrem să venim cu un rezultat bun. Sunt convins că jucătorii noștri vor da totul pe teren, jocul va fi unul cel puțin frumos și sperăm ca tranșăm în favoarea noastră”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Sibiu.

După partida de la Pitești, CSU Sibiu va primi vizita celor de la CSM Steaua București vineri, 30 martie, de la orele 18:00, partidă care va fi, de asemenea, televizată.

Biletele pentru această partidă s-au pus în vânzare online pe www.csusibiu.ro și pe www.kompostor.ro Vă reamintim că începând cu meciurile din TOP 6, suporterii vor avea la dispoziție încă 180 de bilete, locurile aferente acestora fiind la nivelul parchetului, în spatele coșurilor de baschet. Acestea vor costa 10 lei, iar cele din tribune ( sectoarele A, B, C și D) vor costa 15 lei.

Specificăm încă o dată faptul că vânzarea online va fi sistată joi seara, după ora 20:00, pentru procesarea plăților, iar dacă vor mai exista bilete disponibile, acestea se vor putea procura vineri, inainte cu o ora de startul partidei, direct de la caseria Sălii Transilvania.

Informații utile pentru suporteri

Începând cu partida de vineri, 30 martie 2018, accesul suporterilor în sală se va face DOAR pe intrarea principală. Accesul în sală, pe intrarea dinspre parcare va putea fi făcut doar de către sportivi, staff-urile echipelor, oficiali și reprezentanți ai mass mediei acreditate.

În plus, la pauza mare a partidei, cei care vor dori să iasă afară și să revină, vor avea un spațiu special amenajat și delimitat, în fața intrării principale a Sălii Transilvania.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.