JSport.ro

Baschetbașiștii sibieni au reușit o victorie importantă în penultima partidă din faza a doua a campionatului cu Universitatea Cluj-Napoca. Derby-ul Ardealului s-a încheiat 75-67 (20 – 23, 13 – 15, 18 – 14, 24 – 15) iar sibienii continuă campionatul, pe podium. Pentru galben albaștri urmează un nou meci dificil, tot pe teren propriu, în compania celor de la CSM CSU Oradea.

După înfrângerea de la Pitești, baschetbaliștii pregătiți de Dan Fleșeriu au revenit pe teren propriu cu o motivație și mai mare de a obține o victorie în meciul cu U. Cluj. “Galben-albaștri” au început partida în forță, au făcut o apărare bună și, deși oaspeții au condus prima parte a partidei, sibienii nu le-au permis să se distanțeze foate mult. Ultimul sfert a fost decisiv, CSU Sibiu a recuperat din diferență, a trecut la conducere și a reușit să își adjudece victoria.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dan Fleșeriu: ”Doar cu o atitudine de războinici, de totul sau nimic, putem câștiga meciuri”

”Sunt foarte bucuros, mai ales pentru că veneam după o înfrângere și trebuia să remontăm foarte repede. Este o probă de caracter a jucătorilor care reușeșc să reînvie de fiecare dată după o dezamăgire. A fost un meci de maximă intensitate pentru noi, cel puțin în repriza a doua, cu o apărare la sacrificiu, pe care l-am mai văzut cu Steaua, dar nu mai eram siguri dacă mai suntem capabili să îl facem, din punct de vedere fizic. Am reușit să folosesc tot ce am învățat în celelalte patru meciuri și să folosesc în fiecare sfert altceva, din ce am încercat în celelalte patru meciuri, din punct de vedere al apărării. Jucătorii au respectat senzațional și mă bucur că au crezut până în ultimul moment. Victoria contează și pentru moral, dar și pentru moralul celorlalți care vor veni aici pentru că, până la urmă, sezonul acesta am bătut toate echipele și jucăm destul de bine acasă. De asemenea, contează că deși nu am avut aruncări de 3 puncte, până la urmă a ieșit la rampă, cel la care lumea se aștepta cel mai puțin. Dar, dacă nu continuăm așa, nu avem șanse să ajungem în semifinale. Doar cu o atitudine de războinici, de totul sau nimic, putem câștiga meciuri. Nu suntem o echipă care să avem un singur jucător care să marcheze 20-30 de puncte. Suntem doar o echipă care dacă lucrează toți cei care intră în teren la maximum, fără să aibă energie deloc după meci, putem câștiga. Altfel nu”, a spus Dan Fleșeriu.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Marcel Davis 19p, Kevin Hardy 17p, Bogdan Popescu 14p, Boris Lalovic 12p, Chris Cooper 6p, Igor Mijajlovic 5p, Mirel Dragoste 2p.

Pentru CSU Sibiu urmează ultima partidă înaintea Play-off-ului, miercuri, 5 aprilie, tot pe teren propriu, cu CSM CSU Oradea. Meciul începe de la 19:45 și nu va fi televizat. Biletele se pun în vânzare începând de luni, 3 aprilie 2017, la sediul clubului, str. Rennes, nr. 2, și online pe www.csusibiu.ro.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.