JSport.ro

13664337_10209699821153277_1699156657_nÎn plin sezon estival, atunci când răcoarea litoralului devine atât de tentantă, baschetul va încinge din nou atmosfera în orașul de pe malurile Cibinului, Sibiul va respira din nou aerul de la înălțimea coșului cu inel. Astfel, în perioada 28 -31 iulie în Parcarea Teatrului (km 0 în Sibiu) se va desfășura ediția a opta a unei competiții de baschet 3×3 Sibiu Challenger. Având un statut de turneu internațional la care participă anual peste 60 de echipe din țară și din străinătate, începând cu anul curent acest turneu a primit titulatura de ”Challenger”, aflându-se printre competițiile de baschet 3×3 recunoscute de Federația Internațională de Baschet (FIBA).

Întrecerile turneului din acest an se vor desfășura în paralel pe trei terenuri pe o suprafață sintetică omologată de către FIBA, parcarea Teatrului din Sibiu devenind astfel o arenă profesionistă dedicată tuturor iubitorilor baschetului, a spectacolului și mișcării în aer liber. La competiție participă atât echipe de băieți cât și de fete, categoriile de concurs fiind U10, U13, U15, U18, +35 și OPEN.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe lângă disputele din cadrul competiției propriu-zise la turneul Sibiu Streetball vor avea loc o serie de întreceri dotate cu premii, concursuri de slam dunk, aruncări libere și aruncări de trei puncte, dar și concursuri de îndemânare la care pot asista și participa activ cei prezenți la eveniment.

Această acțiune este cofinanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport.

Articol scris de: Valentin Alin Ciontea

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.