JSport.ro

CSU Sibiu a reușit să egaleze scorul seriei cu Oradea, din semifinalele Ligii Naționale de Baschet, după victoria de seara trecută. Baschetbaliștii sibieni s-au mobilizat și au reușit să învingă cu scorul de 85-78 (28-17, 19-18, 15-22, 23-21).

”Galben-albaștrii” au avut un start de meci foarte bun și au arătat, din primul sfert, că nu depun armele după înfrângerea din primul meci. Prima secvență s-a încheiat 28-17 iar sibienii au continuat la conducere și la pauză. În sfertul al treilea oaspeții au încercat să revină, dar sibienii au controlat partida și au reușit să își atribuie victoria la finalul celor 40 de minute regulamentare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dan Fleșeriu: ”A fost un meci bun și în apărare și în atac”

A fost un meci un pic mai bun al nostru în apărare, cel puțin 25 de minute, pentru că, din păcate, atât ne-am putut apăra. Apoi, partea noastră de tabelă arăta ca pomul de Crăciun, cu foarte multe faulturi iar băieții, involuntar, au încetinit motoarele în apărare. Le-am dat ocazia să revină în joc mult prea ușor. Le-am spus la fiecare tine-out și la pauza dintre sferturi că nu contează absolut deloc care va fi rezultatul atâta timp cât noi vom pune energia maximă în apărare și vom ieși cu capul sus din meci. A fost un meci bun și din punct de vedere al atacului. E normal dacă ne merge apărarea să ne meargă și atacul mai bine, cel puțin până la pauză. Apoi au reușit și ei să ne anihileze de multe ori, dar și noi am continuat ca și în primul meci să le dăm câteva mingi ușoare. Dacă nu erau acelea, probabil finalul era mai lejer”, a spus antrenorul principal al CSU Sibiu.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Tyler Laser, 32p, Lawrence Kinnard 17p, Chris Cooper 13p, Radu Paliciuc și Monyea Pratt câte 9p, Mirel Dragoste 3p, Kevin Capers 2p.

Următoarele două partide din semifinala cu Oradea se vor disputa în deplasare vineri, 25 mai, și duminică 27 mai, ambele cu începere de la orele 20:00 și vor fi transmise LIVE pe DigiSport.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.