JSport.ro

O nouă companie privată se alătură grupului de sponsori ai CSU Sibiu. Zacaria, companie aflată în topul celor mai activi dezvoltatori din segmentul imobiliar industrial la nivel național, devine, din acest sezon, sponsor al CSU Sibiu.

Cu două săptămâni înaintea primului meci oficial al echipei noastre, CSU Sibiu primește un nou membru în familia galben-albastră. Conducerea Zacaria a decis să se alăture grupului de sponsori ce sprijină adevărata performanță.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Ne face o deosebită plăcere să venim alături de CSU, chiar înainte de începerea noului sezon. Cu toate că investițiile Zacaria s-au extins la nivel național în ultimii ani, Sibiul rămâne orașul nostru de suflet, oraș în care ne desfășurăm cu succes activitatea de mai bine de 10 ani. A venit momentul să facem mai mult și să ne alăturăm echipei CSU Sibiu, o echipă care știe ce înseamnă succesul, respectul și adevărata performanță. Dacă la nivel de galerie știm cu toții că sibienii nu au rivali în țară, credem că este momentul ca și galeria sponsorilor să se ridice la nivelul fanilor CSU, pentru a vedea îndeplinit visul unui oraș întreg – titlul național. Hai, CSU!”, a declarat Jonathan Diamantino, CEO Zacaria.

”Le mulțumim celor de la Zacaria pentru că sprijinul pe care au decis să îl ofere echipei noastre de baschet și suntem mândri să îi avem alături începând din acest sezon. Ne bucurăm că tot mai multe companii privat decid să întoarcă ceva comunității în care se dezvoltă, investind în baschetul sibian. Le suntem recunoscători  și sperăm să ne putem bucura împreună de cât mai multe reușite”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.