JSport.ro

DSC_1000CSŞ Sibiu U16 s-au întors ieri de la Odorheiul Secuiesc cu o victorie zdrobitoare care le întăreşte poziţia a II-a în clasamentul grupei a II-a a fazei semifinale. Fetele pregătite de L. Negru s-au impus cu 102-39 (50-10) pe terenul echipei ACS Vendor.

Drumul până la turneul final este lung pentru fetele de la CSŞ care mai au de disputat încă 8 meciuri. Din cele 6 partide jucate până acum sportivele sibience au câştigat 4.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La turneul final se califică primele 4 echipe din cele 8 aflate în grupa a II-a de calificare.

CSŞ Sibiu: Geleriu, Manuil, Bichiş, Sidor, Forfire, Demirel, De. Bischin, Da. Bischin, Stoica, Nicula, Nan, Mandea, Olteanu.
Antrenor: L. Negru

Între marcatoarele meciului s-au remarcat Bianca Nan, Denisa Bischin şi Dariana Bischin.

Urmează o nouă deplasare

Pentru CSŞ Sibiu U16 urmează un nou meci în deplasare, un adevărat derby, la Lapi Dej, formaţie aflată pe poziţia a III-a, dar cu un joc mai puţin disputat decât echipa sibiană. Meciul se va în data de 13 martie.

Sibiencele revin în sala CSŞ de la “Teatru” în 20 martie când vor primi vizita echipei CSŞ Sf. Gheorghe.

Joma - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. La asa un scor zdrobitor eu zic ca meritau fetele si cateva poze langa comentariu.Va consider un iubitor al sportului sibian dar vad ca nu doriti sa echilibrati cumva ocaua.

  2. @sibian, Mulţumim pentru aprecieri. Meciul s-a jucat la Odorheiul Secuiesc, ori în momentul de faţă nu ne permitem să fcem deplasări atât de lungi. Deocamdată platforma este în dezvoltare şi abia reuşim să acoperim o parte din competiţiile care se desfăşoară în Sibiu. Pe viitor avem în vedere să acoperim cu foto-video cât mai multe competiţii ce se desfăşoară în oraş şi, de ce nu, în oraşele în care echipele sibiene joacă în deplasare. Personal, mi-aş dori să pot fi prezent la fiecare meci, dar fizic este imposibil. Dacă aveţi în posesie imagini de la Odorheiul Secuiesc le vom publica cu mare plăcere! Mulţumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.