JSport.ro

CSU Sibiu a învins Timba Timișoara într-un meci în care s-au marcat aproape 200 de puncte, scor 111-86 (35-25, 21-20, 29-22, 26-19). Partida a contat pentru etapa a XVII-a Ligii Naționale de Baschet. Antrenorul Dan Fleșeriu a acordat minute tuturor jucătorilor, iar la finalul partidei s-a arătat mulțumit de prestația lor. 

Partida de sâmbătă seara a fost una cu final așteptat. Baschetbaliștii sibieni au intrat în forță pe teren și au reușit să își asigure rapid un avantaj confortabil. CSU Sibiu reușea în primele 10 minute să marcheze 35 de puncte. Acesta a fost și motivul pentru care antrenorul a decis să le ofere minute și jucătorilor mai tineri. În sfertul al doilea Timba a încercat să se mai apropie pe tabelă, însă insuficient, iar la pauză, BC CSU Sibiu intra la vestiare cu un avantaj de 11 puncte. Nici în a doua parte a partidei, galben-albaștrii nu le-au dat nicio șansă gazdelor. BC CSU Sibiu a depășit borna de 100 de puncte marcate în sfertul al patrulea, iar la final tabela a arătat 111-86, în favoarea echipei noastre. Wilhelm Brosser, Andrei Petică și Dragoș Gheorghe au jucat fiecare peste 14 minute în meciul cu Timba și au contribuit din plin la victoria din această seară.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”A fost un meci pe care, din păcate pentru noi, l-am luat mai ușor decât ar fi trebuit și am primit o mulțime de puncte. Obiectivul nostru era să îi limităm pe cei de la Timba, în ceea ce privește punctele marcate, dar acum nu mai are rost pentru că e mare diferență între ceea ce ne-am propus și ce am reușit. A fost un meci în care am putut da ocazi tuturor jucătorilor să joace și unii dintre ei nu au făcut-o rău deloc. Urmează Cupa Româiei și sperăm să reușim să ne regăsim forma în care am jucat acum două și trei săptămâni, să putem câștiga primul meci, pentru că acela este cel mai important, cu BC SCM Timișoara și mă aștept ca jucătorii să dea absolut totul în acea partidă. Apoi vom vedea”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Tyler Laser 18p, Mirel Dragoste și Marcel Davis câte 14 puncte, Daniel Gheorghe 12p, Wilhelm Brosser 11p, Bogdan Popescu 10p,  Radu Paliciuc 8p, Andrei Petică și Monyea Pratt câte 7p, Lawrence Kinnard 6p și Chris Cooper 4p.

Pentru CSU Sibiu urmează Turneul Final al Cupa României de la Sfântu Gheorghe. Echipa sibiană va juca pe 11 februarie 2018, de la 17:15, cu BC SCM Timișoara.

Înregistrarea integrală a meciului:

foto: facebook – CSU Sibiu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.