JSport.ro

DSC_0431Echipa de baschet masculin Gaz Metan Mediaș ocupă în acest moment ultima poziție în clasamentul ligii naționale de baschet masculin, iar șansele de a evita retrogradarea sunt foarte mici având în vedere că regulamentul specific acestui sezon elaborat de Federația Română de Baschet spune că la finalul sezonului vor retrograda ocupantele ultimelor două locuri.

Totuși în lumea baschetului se vorbește că la finalul sezonului s-ar putea să nu retrogradeze nici o echipă, deoarece se dorește revenirea la sistemul competițional cu 14 echipe. Surse federale au confirmat acest lucru, iar acest sezon a avut această desfășurare din cauza problemelor financiare întâmpinate de anumite echipe care nu au mai dorit să se înscrie în campionat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Este o șansă nesperată oferită Mediașului, care ocupând ultima poziție avea șanse foarte mici de rămânere în primă ligă. Sperăm că gruparea de pe Târnava Mare a învățat ceva din acest sezon și anul viitor în cazul în care va juca tot în prima ligă să nu se mai ajungă într-o asemenea situație.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.