JSport.ro

DSC_3177Echipa de baschet feminin CSȘ Sibiu s-a calificat la turneul final după ce a trecut sâmbătă și duminică și de LPS Alba Iulia și CSM-CSȘ Ploiești. Vineri, fetele lui Luci Negru învinseseră categoric Bega Timișoara.

Victoria cu Alba de sâmbătă, scor 60-47, le-a asigurat deja calificarea sibiencelor dar CSȘ a demonstrat și duminică, în derby-ul pentru locul 1 cu CSȘ-CSM Ploiești, câștigat cu 60-53, că prezența la turneul final este pe deplin meritată.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Performanța este cu atât mai frumoasă cu cât este al doilea an consecutiv în care fetele pregătite de antrenorul Lucian Negru se califică la turneul final. Este totodată și singura ramură sportivă a CSȘ prezentă la un turneu final.

Lotul CSȘ Sibiu: Andra Geleriu, Oana Sidor, Carmen Petcu, Alexandra Vinţi, Denisa Bischin, Dariana Bichiş, Denisa Mandea, Bianca Nan, Bianca Stoica, Ana Maria Porfire, Yasenia Demirel, Denisa Olteanu, Aneta Manuil, Mihaela Nan, Andra Nicula, Sorana Spânu şi Georgiana Apostol. Antrenor: Lucian Negru

Turneul final se va desfășura în perioada 30 mai – 3 iunie dar locația nu a fost încă stabilită. Cel mai probabil va fi aleasă dintre localitățile Brașov sau Târgoviște.

DSC_3231

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.