JSport.ro

Baschetbaliștii sibieni dispută joi, 21 septembrie 2017, de la ora 19:00, în Sala Transilvania,  primul meci oficial, în FIBA Europe Cup. BC CSU Sibiu joacă în primul tur preliminar cu echipa care a terminat sezonul trecut pe locul al III-lea în campionatul din Cehia, BK Pardubice. Partida va fi transmisă LIVE de DigiSport 2.

Primul meci oficial de pe teren propriu, se va consuma joi, dela ora 19:00. Înainte cu două zile de primul tur preliminar din FIBA Europe Cup, baschetbaliștii sibieni sunt încrezători în propriile forțe, deși, la prima vedere, adversarii par a fi favoriți.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Paliciuc: ”Suntem nerăbdători să jucăm primul meci oficial”

”După o săptămână de la revenirea la echipă văd o îmbunătățire a jocului nostru. Cu siguranță va fi un meci greu. Din ce am vizionat, jocul celor de la Pardubice seamănă cu cel al echipei prezente la Memorialul Tordai, KB Kosice, cu care ne-am descurcat destul de bine. Să sperăm că joi ne vom prezenta și mai bine împotriva cehilor. Îi așteptăm pe suporteri, în număr cât mai mare la sală. Avem mare nevoie de susținerea lor și sunt sigur că ne vor fi alături”, a declarat căpitanul CSU Sibiu, Radu Paliciuc.

”Urmează un meci mult așteptat, atât de mine, cât și de jucători. Îi simt nerăbdători să joace un meci oficial. Băieții sunt cu un moral bun, după turneul de acasă. Sperăm să depășim problema de coeziune, pe care încă o avem, și să reușim un meci bun. Dacă și rezultatul va fi pozitiv, vom vedea joi. Pardubice a jucat și sezonul trecut în Cupele Europene, chiar în grupă cu Clujul, și au făcut 1-1 și pleacă favoriți din două motive. În primul rând datorită experienței în FIBA Europe Cup, dar și pentru că sezonul acesta ei au mulți dintre jucătorii de anul trecut, astfel că le va fi mai ușor să joace împreună. Cred însă că noi, acasă, suntem o echipă puternică, iar dacă forța individuală se transferă și la nivel de joc, putem spera la un rezultat pozitiv.

Fleșeriu: ”Publicul va face diferența”

”Publicul, mai mult ca oricând, ne poate împinge să facem un meci bun, o diferență pozitivă cât mai mare, dacă va fi posibil. Jucătorii noștri tineri răspund deja la public și unul dintre argumentele cu care i-am convins să vină la CSU Sibiu, a fost tocmai atmosfera pe care o fac suporterii noștri și modul în care susțin echipa. Deci publicul nu va fi doar al 6-lea jucător, ci și al 7-lea, și al 8-lea al 9-lea și vor face diferența”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

 

sursă foto: csusibiu.ro (Ovidiu Matiu)

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.