JSport.ro

Baschetbaliștii sibieni au câștigat primul meci al seriei din finala mică pentru locurile 3-4, în compania celor de la Oradea, scor final 69-63 (19-14, 15-16, 18-21, 17-12). Luni se dispută a doua partidă a seriei, la Oradea, și, în caz de nevoie, meciul decisiv se va juca miercuri, la Sibiu.

 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Baschetbaliștii sibieni au făcut un meci bun seara trecută, și au condus aproape toată partida, campiona României. După eșecul cu Steaua, galben-albaștri au arătat că nu renunță la podium și au luptat pentru a face primul pas spre medaliile de bronz. La finalul partidei, antrenorul echipei noastre a declarat:

”Un meci în care jucătorii noștri au fost mai motivați și dornici să obțină o victorie. Au fost motivați de suporterii noștri, la capătul unui sezon atât de greu și lung, chiar și pentru noi. Nu aveam voie să pierdem. Asta le-am și arătat suporterilor, că ne dorim să câștigăm meciurile de acasă, să nu se mai întâmple așa cum a fost cu Târgu Mureș sau cu Steaua. Mă bucur că am reușit. Am câștigat în fața unei echipei valoroase, care și-a dovedit valoarea în Europa și care plătește acum tributul multor meciuri disputate în Cupele Europene. Le mulțumesc băieților mei că s-au concentrat, s-au mobilizat și, indiferent cât a fost scorul și îndiferent cât a încercat Oradea să revină, noi am găsit permanent resurse să mai marcăm în atac. Am făcut o apărare bună, așa cum am făcut întreg campionatul, și sperăm să o mai facem încă un meci. Partida a fost una de mare încărcătură pentru noi și era normal să ne tremure mâna la aruncări sau să greșim”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Igor Mijajlovic 20p, Chris Cooper 16p, Boris Lalovic 10p, Bogdan Popescu 7p, Marcel Davis și Radu Paliciuc câte 6 puncte, Kevin Hardy 4p.

Următoarele meciuri ale finalei mici sunt programate astfel:

  • Luni, 22 mai 2017 (meciul 2 din finala mică)

CSM Oradea – CSU Sibiu (ora 19:00)

  • Miercuri, 24 mai 2017 (dacă va fi nevoie, meciul 3 din finala mică)

CSU Sibiu – CSM Oradea (ora 19:00)

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.