JSport.ro

Spectatorii care și-au luat bilete în această seară la All Star Game 2017 de la Sibiu vor avea parte de surprize în pauzele meciurilor. Organizatorii au anunțat printr-un comunicat premii ce conțin tricouri originale și mingi semnate de starurile ASG 2017:

”Sunteți gata pentru Superbet All Star Game 2017?! Se anunță un meci senzațional într-o atmosferă incendiară în Sala Transilvania din Sibiu. Spectacolul și orgoliul sunt ingredientele unei partide în care se vor înfrunta cei mai buni baschetbaliști din Liga Națională Masculină în meciul Nord versus Sud. Anul acesta, Nordul va căuta să-și valorifice avantajul terenului propriu și să obțină prima victorie asupra Sudului din 2011 încoace! Amănunt interesant, ultima victorie a Nordului (121-118) a fost obținută tot în Sibiu! 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Suspans pe teren, dar și în tribune! Pentru a crește adrenalina fanilor baschetului, sponsorul principal Superbet a pregătit zeci de premii cu suflet, pe care orice îndrăgostit de baschet și le dorește în “palmares”! În pauzele meciului, Superbet va acorda prin tragere la sorți 20 de premii de mare preț pentru fanii baschetului: 10 tricouri originale și 10 mingi oficiale semnate de starurile care vor oferi spectacol în All Star Game. 

Pe locul fiecărui spectator se va găsi un flyer cu numărul individual alocat la tragerea la sorți. Așadar, toți cei care vor asista la Superbet All Star Game 2017 vor avea șansa de a se regăsi pe lista celor 20 de câștigători ai premiilor Superbet! Pariem că și pauzele vor fi unele dintre momentele memorabile ale acestui eveniment sportiv de anvergură. 

Marele meci Nord – Sud va începe Sâmbătă 18 Februarie la ora 17:00 în Sala Transilvania, acolo unde în această săptămână se dispută și meciurile Superbet Final 8 Cupa României. Vă dorim să fiți printre cei care vor trăi la fața locului acest mare meci și să vă numărați printre câștigătorii premiilor oferite de Superbet: 10 tricouri originale purtând semnăturile celor mai buni jucători din baschetul masculin românesc, și 10 mingi oficiale semnate de vedetele din All Star Game 2017!”, precizează organizatorii competiției.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.