JSport.ro

Baschetbaliștii sibieni joacă ultimele două partide din prima fază a campionatului în deplasare. Astăzi, de la ora 19:00 BC CSU Sibiu joacă pe terenul celor de la Politehnica Iași, urmând ca luni să joace pe terenul celor de la CS Dinamo București.

Înaintea startului partidelor din Top 6, ce reunește cele mai bine clasate echipe ale actualei stagiuni, CSU Sibiu va disputa ultimele două meciuri în deplasare. Înaintea acestora, Dan Fleșeriu a declarat:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Urmează, în primul rând, meciul cu Iașiul, o echipă care în ultimul timp arată a echipă serioasă, cu staff nou, ce a făcut treabă bună. Îl ultimele etape, toate echipele care au jucat la Iași au avut probleme în a câștiga meciurile sau chiar au pierdut, așa cum a făcut-o Galațiul. Suntem, cred eu, pregătiți pentru meci, trebuie doar să îl abordăm cât de serios se poate, să jucăm la maximum și să încercăm, pe lângă să câștigăm, să jucam mai bine decât am făcut-o în ultimele două etape.

Apoi mergem la Dinamo, un meci teoretic ușor, cu o echipă ce are doar jucători români, de unde au plecat mulți spre alte echipe și sper că voi putea folosi jucătorii noștri tineri mai mult decâ în alte meciuri. Dacă vor da randament bun sper să ne întoarcem cu victorie și să ne pregătim apoi de Top6, în puținul timp care ne-a mai rămas”, a spus antrenorul principal al CSU Sibiu.

În tur, echipa noastră s-a impus în ambele meciuri, scor 87-66 cu Politehnica Iaș și 111-65 cu Dinamo București.

Partida din această seară, de la Iași, va lua startul de la ora 19:00 și nu va fi transmisă. Meciul din deplasare de la Dinamo se joacă luni, 19 martie, de la ora 18:30 și va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook a Clubului nostru.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.