JSport.ro

img_4152Echipa antrenată de Hristu Șapera a câștigat trofeul turneului care s-a desfășurat între 25 și 28 august, în Sala Transilvania. Echipa noastră a fost învinsă în finala mare de piteșteni și a terminat pe locul al doilea, urmată de CSM CSU Oradea.

După trei zile în care iubitorii baschetului au putut urmări șase dintre cele mai titrate echipe de baschet din Liga Națională, astăzi, Sala Transilvania a găzduit finalele pentru stabilirea clasamentului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În prima confruntare, de la ora 10:00, Dinamo a învins echipa din Craiova, scor: 86-63. Au urmat campioana CSM CSU Oradea și vicecampioana, BC Mureș Tg. Mureș, echipe ce au luptat pentru locul trei, iar orădenii și-au adjudecat victoria, scor 71-56.

Cu câte două victorii, BCM U Pitești și CSU Sibiu au jucat finala mare, meci câștigat de echipa lui Șapera, scor 75-54.

DSC_0419”Pentru noi a fost un turneu bun, cu două victorii, una dintre ele după un meci slab, alta după un meci mult mai bun, cu Tg. Mureș. Astăzi am fost lipsiți de energie și s-a văzut asta. Diferența a făcut-o atitudinea. Nu pentru că am ratat atât de mult, ci din cauza atitudinii diferite. Noi am considerat că este un meci amical, Piteștiul a considerat un meci oficial. Și-au dorit mai mult, au putut mai mult, noi nu am reușit să revenim, chiar dacă de la pauză încolo ne-am fi dorit să fim mai buni. Ambele reprize au fost la fel de slabe, ca și energie, pentru noi. Ei nu au marcat așa de bine în prima repriză, apoi și-au dat seama că nu întâmpină rezistență din partea noastră. Cred că Piteștiul a și fost cea mai bună echipă de la turneul acesta, la momentul acesta, și tot așa cred că noi am fost a doua echipă ca valoare, la momentul acesta. Dar asta nu reprezintă ceva pentru campionat, pentru că, să nu uităm, Oradea a venit cu câteva zile mai târziu în pregătire, s-a văzut că sunt în urmă și sigur vor mai crește. La fel și Mureșul”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

Pentru CSU Sibiu urmează un meci de pregătire, în deplasare, cu echipa din Pitești, în 4 septembrie, urmând ca în 9 și 10 septembrie să participe la Cupa Timișoara.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.