JSport.ro

4 victorii în ultimele 4 desplasări consecutive pentru CSU Sibiu au asigurat formației noastre locul suprem la finalul sezonului regulat. Greul abia acum începe pentru baschetbaliștii de pe Cibin pentru că din 27 martie începe Top 6. 

CSU nu a avut emoții absolut deloc la Dinamo și a câștigat partida cu 113-50 chiar dacă a folosit doar jucători români ajutați de Jordan Williams. 24-15, 27-14, 27-11, 35-10 a fost scorul pe sferturi în favoarea echipei lui Fleșeriu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Băieții i-au răsplătit încrederea antrenorului cu un joc bun, la capătul căruia Mirel Dragoste a terminat în triple duble (19 puncte, 12 recuperări și 19 pase decisive). Wilhelm Brosser (17 puncte, 12recuperări), Dragoș Gheorghe (17 puncte, 10 recuperări) și Jordan Williams (18 puncte, 10 recuperări) au terminat în duble-duble, iar Eduard Petrescu a fost și el, aproape (9 puncte și 13 recuperări). Cel mai bun marcator a fost căpitanul CSU Sibiu, Radu Paliciuc, care a marcat 29 de puncte.

Fleșeriu: ”Am arătat, deocamdată, că suntem cea mai constantă  echipă din campionat, având doar 4 înfrângeri”

La finalul jocului antrenorul sibian Dan Fleșeriu a declarat: ”Nu poate să fie decât bine din punct de vedere al locului în clasament. Am jucat mai mult cu jucătorii tineri, am jucat doar în șase jucători ca să fim cel puțin ca la un antremanent. Îmi pare rău de situația de la Dinamo, la fel ca și de cea de la Tg. Mureș, iar jucătorii sunt nemotivați să joace la un nivel mai înalt. Noi ne-am făcut antrenamentul așa cum am vrut, băieții au răspuns destul de bine. Scorul este neimportant, la fel cum este și poziția din clasament, doar pentru statistică. Am arătat, deocamdată, că suntem cea mai constantă  echipă din campionat, având doar 4 înfrângeri. Ceea ce urmează va fi cu adevărat mult mai greu, vor fi 10 meciuri de foc și apoi PlayOff-ul și va fi important să reușim să intrăm în Play-Off având avantajul terenului propriu. Pentru asta luptăm și sperăm că vom reuși ca și anul trecut să plecăm cu avantaj și să ni-l conservăm până la capăt. Deocamdată pot spune că sunt mulțumit, dar acest lucru nu trebuie să ne adoarmă, ci dimpotrivă, trebuie să fim mai înfometați de rezultat, așa cum sunt convins că sunt și o arată, de fiecare dată, și suporterii noștri. Tinerii jucători au dat randament destul de bun, au făcut și câteva faze bune și de apărare si de atac, dar am jucat împotriva unor jucători care acum două zile au jucat un meci în prelungiri, și de acolo poate a fost și oboseală. Este important că oricare din jucătorii noștri tineri va putea intra în meciurile grele fără să se simtă că suntem descoperiți pe acea poziție și vor ajuta. E important faptul că se antrenează împotriva unor jucători buni, jucătorii noștri străini, ei progresează și acest lucru se vede”, a declarat antrenorul principal al CSU Sibiu.

Primul meci în Top 6 peste o săptămână

Pentru CSU Sibiu urmează o perioadă de antrenamente urmând să dispute prima partidă din Top 6 în deplasare la BCM U FC Argeș Pitești, marți, 27 martie 2018.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.