JSport.ro

KeepCalling, companie sibiană de top, vine alături de CSU Sibiu să sprijine performanțele baschetbaliștilor noștri. Susținători activi ai baschetului sibian și în trecut, reprezentanții KeepCalling revin în familia galben-albastră.

Compania KeepCalling este de departe un exemplu excepțional în ceea ce privește implicarea în comunitatea locală, iar parteneriatele derulate de către compania sibiană de-a lungul timpului, atât în domeniul sportului, cât și în cel educațional și social, vorbesc de la sine.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“Munca, talentul și ambiția demonstrate de sportivii CSU au inspirat sibienii, printre care și o mare parte a echipei KeepCalling, și au dat naștere unui fenomen sportiv care noi credem ca trebuie încurajat și perpetuat. Ți se umple sufletul de bucurie când vezi părinți și copii susținând într-un glas echipa, iar satisfacția este și mai mare când echipa obține rezultate pozitive, cum s-a întâmplat în ultima perioadă.”, a declarat Silvana Tatu, managing director KeepCalling.

După ce în 2014 și 2015 au fost susținători ai echipei noastre din Liga Națională, implicându-se de asemenea, în sprijinirea echipelor de juniori ale Clubului nostru, KeepCalling revine în familia CSU Sibiu.

”Suntem extrem de bucuroși să îi avem alături de noi pe reprezentanții KeepCalling. Suntem mândri că reușim, în continuare, să dovedim mediului de afaceri privat, că merită să susțină performanțele echipei noastre. Le mulțumim celor de la KeepCalling pentru că au decis să ne sprijine și sperăm ca împreună să reușim să clădim un parteneriat puternic, benefic ambelor părți”, a spus Horațiu Floca, directorul CSU Sibiu.

KeepCalling, unul dintre angajatorii de top din Sibiu, este o companie internațională de telecomunicații, înregistrată în S.U.A., Georgia, Atlanta, ce activează pe piața internațională de telefonie din anul 2002 și are sediul central în Sibiu încă din anul 2003. Succesul companiei KeepCalling a fost recunoscut pe plan internațional de Inc. 5000 din 2010. În 2014, KeepCalling s-a situat pe locul 18 în topul companiilor de telecomunicații cu cea mai rapidă ascensiune din S.U.A.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.