JSport.ro

parteneriate de traditie Atlassib, Poșta Atlassib și Meridiana sunt partenerii de tradiție ai baschetului sibian

Compania Atlassib continuă să asigure transportul echipei de baschet CSU Sibiu din Liga Națională la meciurile din deplasare și în sezonul competițional 2016/2017. Alături de CSU rămân parteneri de tradiție și cei de la Poșta Atlassib și Meridiana Transfer de Bani.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Conducerea societății ATLASSIB a decis continuarea parteneriatului, deja tradițional, cu echipa de baschet CSU Sibiu. Nevoiți să reducem sprijinul financiar acordat echipei de baschet, datorită implicării într-un proiect CSR de anvergură, nu am putut renunța complet la prezența noastră alături de echipa de suflet a Sibiului, echipa care ne-a purtat numele atâția ani. Sprijinul nostru se va concretiza, cel puțin, în asigurarea transportului pentru toate meciurile disputate în deplasare. Indiferent de situația economică și de conjunctura în care ne-am aflat, de-a lungul timpului, ATLASSIB a fost în permanență alături de Clubul Universitar sibian. Vom continua și pe viitor, alături de toți ceilalți agenți economici care au decis să sprijine echipa, să facem tot ceea ce putem pentru a menține Sibiul în topul baschetului românesc și să aducem bucurie minunaților suporteri pe care echipa îi are”, a declarat Daniel Micu, directorul general al companiei Atlassib.

Alături de compania de transport, Poșta Atlassib și Meridiana, continuă să sprijine baschetul sibian de performanță.

Pornind de la citatul lui Michael Jordan, și anume că “Talentul câștigă meciuri, dar munca de echipă și inteligența câștigă campionate” putem afirma că prin sprijinirea echipei de baschet a Sibiului am dorit să facem, oarecum, parte din această echipă. Mai mult, având în vedere faptul că sportul din Sibiu este reprezentat la nivel înalt de această echipă, era normal ca societatea noastră să ofere un sprijin, în limita posibilităților”, a transmis conducerea Poștei Atlassib.

Meridiana Transfer de Bani SRL, companie cu capital integral românesc, care oferă, de 8 ani, servicii de plată, în 11 state europene, este alături de echipa de baschet a orașului pentru a sprijini sportul, performanța sportivă și, nu în ultimul rând, numele orașului, pe plan național și internațional”, au declarat reprezentanții Meridiana Transfer de Bani.

Deciziile de a continua parteneriatul cu BC CSU Sibiu, dovedesc încă o dată că mediul privat apreciază performanța și o și sprijină.

Pregătirile pentru noul sezon competițional au început și ne bucurăm să plecăm la drum alături de parteneri de tradiție ai echipei noastre. Le mulțumim că, indiferent cât de greu le-a fost în plan economic, cei de la Atlassib, dar și colegii lor de la Poșta Atlassib și Meridiana Transfer de Bani, au înțeles că performanța în sport trebuie susținută și sunt alături de culorile galben-albastre, în continuare”, a declarat Laurențiu Buduleci, președintele Secției de Baschet al CSU Sibiu.

Cele trei companii sunt doar câteva dintre cele care vor continua parteneriatele cu echipa sibiană de baschet și în sezonul 2016/2017.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.