JSport.ro

Clubul sibian de baschet CSU Sibiu se implică activ în campania de reabilitare a viitoarei clădiri ce va găzdui sediul Palatului Copiilor. La meciul cu Pitești de duminică fanii sunt chemați să doneze într-o urnă special amenajată la intrare. 

Mutarea locației Palatului Copiilor a stârnit multe reacții în oraș în ultima săptămână după ce zeci de voluntari dar și firme sibiene au pus mână la propriu pentru a reabilita noua clădire din cartierul Lazaret. Este cunoscut deja că Palatul Copiilor nu mai funcționează de mai bine de un an în clădirea de pe strada Constituției, retrocedată Bisericii Evanghelice, și că găsirea unei noi locații era necesară. Primăria a oferit gratuit fostul internat al Liceului Tehnologic “Henri Coanda” dar clădirea se află într-o stare care necesită reparații aproape totale. Costurile se ridică la cel puțin 200 000 de euro.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Nu e imposibil

Fără alt sprijin din partea autorităților locale, părinții copiilor care studiază aici au înființat o asociație pentru strângerea banilor necesari. Mai mult, în această săptămână zeci de voluntari, părinți, firme sau simpli sibieni au început curățarea spațiului ca primă etapă a lucrărilor ce vor continua cu refacerea sistemului de electricitate și încălzire, înlocuirea ferestrelor, a pardoselilor, pereților precum și a acoperișului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.