JSport.ro

CSU Sibiu joacă astăzi, meciul 4 din seria semifinalei, cu Steaua CSM București, de la ora 18:30. În acest moment, scorul la general este 2-1 în favoarea echipei din capitală.

Înaintea partidei din această seară, antrenorul principal al CSU Sibiu a declarat:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Un joc, o finală în care noi trebuie să ne autodepășim, să folosim toate resursele pentru a avea din nou șansa să ducem seria în decisv, la noi acasă! Băieții sunt pregătiți să își dea sufletul pe teren și să facă tot ce depinde de ei să câștige. Să sperăm că asta va fi suficient! Nu cedăm!”,a spus Dan Fleșeriu.

Pentru a se menține în cursa pentru finală, baschetbaliștii sibieni au nevoie de victorie, în partida de azi, pentru a muta seria înapoi, pe teren propriu, într-un meci decisiv.

Meciul de azi se joacă de la ora 18:30, în Sala Regimentul de Gardă ”Mihai Viteazu”, din București și va fi transmis LIVE pe Digisport.

Ecran gigant în Piața Mică

Suporterii sibieni care nu fac deplasarea la București vor avea ocazia să vadă împreună meciul pe un ecran gigant instalat în Piața Mică din Sibiu. Organizatorii, asociația Al 6-lea jucător a pregătit premii pentru toți cei îmbrăcați în galben!

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.