JSport.ro

CSU Sibiu joacă astăzi, de la ora 18:00, la Sala Transilvania, duelul al doilea al seriei din Semifinalele Ligii Naționale de Baschet, cu CSM Oradea. Partida va fi transmisă LIVE pe DigiSport 4.

După primul meci al seriei, disputat sâmbătă, și pierdut de  CSU Sibiu la 3 puncte, baschetbaliștii sibieni speră să își ia revanșa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Urmează un meci aproape de totul sau nimic, oentru noi. Este o serie in care noi suntem, oarecum, în aceeași postură, trebuie să câștigăm trei meciuri pentru a trece mai departe. Am pierdut primul pas  pe care îl puteam face spre finală. Suntem extrem de motivați să câștigăm de data aceasta. Trebuie să ne limităm greșelile pe care le-am făcut și din care ei au înscris puncte ușoare, trebuie să punem mai multă energie în apărare, trebuie să jucăm împreună mai mult ca și echipă, cu adevărat valoroasă și determinată pentru a merge în finală. Dacă atitudinea va fi schimbată și vom pune mai multă presiune pe ei, probabil, de data aceasta, victoria va fi de partea noastră. Dacă însă nu vom face toate lucrurile acestea iar ei vor avea în contimuare aruncările deschise, fără presiune din partea noastră, ei vor avea din nou prima șansa. Sperăm să mergem la Oradea cu 1-1 și să aducem seria înapoi la Sibiu”, a spus Dan Fleșeriu, înaintea partidei de astăzi.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.