JSport.ro

CSU Sibiu a debutat cu victorie în Liga Națională de Baschet Masculin, 73-72, în fața uneia din echipele de top ale campionatului, CSM Oradea. În fața unei săli arhipline, băieții lui Fleșeriu au avut un sfert patru excelent, câștigat la 9 puncte diferență.

Orădenii au condus în majoritatea timpului, chiar și cu 10 puncte diferență, iar la final au avut ultimul atac. Aruncarea a lovit inelul dar mingea a evitat plasa coșului astfel că CSU Sibiu își adjudecă 2 puncte importante în fața uneia din echipele ce se vor lupta pentru titlu și în acest an.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

30 de suporteri sibieni au fost în deplasare la Oradea pentru a-și susține favoriții. La final au celebrat bucuria victoriei împreună cu jucătorii lui Dan Fleșeriu.

Ultimele secunde ale partidei și bucuria jucătorilor sibieni:

Marcatori CSU Sibiu: Capers 24p (3×3), Laser 16p (2×3), Pratt 13p (1×3), Riley 10p, Cooper 8p, Paliciuc 2p.

Fleșeriu: ”O victorie norocoasă”

„Este o victorie norocoasă, obținută în ultimele secunde de joc. O victorie care vine în contra partidă cu ultimul meci din sezonul precedent, care mă bântuie și azi. Așadar, putem să spunem că cel de sus le împarte. Mi-a fost teamă în acest meci, mai mult decât de Oradea – care are o echipă foarte bună, așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani, de jucătorii mei. Ei nu sunt, deocamdată, la parametrii la care îmi doresc eu să fie. De asemenea, jocul nostru de echipă nu este ceea ce ne dorim, însă avem multe individualități. Desigur este primul meci al sezonului, astfel încât e firesc ca jocul de echipă să nu fie cel mai bun.

Oradea ne-a dominat la recuperări. În prima parte mi s-a părut că au marcat mai bine de la distanță decât noi, însă statistica a indicat egalitate (n.r. Kevin Capers a marcat trei coșuri de trei puncte pe posesii succesive în primul sfert). Având o structură cu ceva mai mulți jucători din sezonul trecut, eu cred că Oradea va intra mai repede în formă decât noi. De asemenea, sunt de părere că va fi una dintre pretendentele la titlu și în acest sezon competițional.”, a declarat Dan Fleșeriu pentru 24secunde.ro. 

In etapa a doua, echipa sibiana intalneste pe teren propriu pe Steaua CSM Bucuresti, sambata, 14 octombrie, de la ora 17:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.