JSport.ro
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Un număr mare de suporteri sibieni a făcut sâmbătă deplasarea la Mureș pentru meciul 4 al ”sferturilor” dar pentru o parte dintre ei experiența a fost una neplăcută. Zeci de fani n-au fost lăsați să intre pe motiv că biletele s-ar fi vândut însă după începerea meciului în sală mai erau sute de locuri goale, dovadă fiind și pozele fanilor sibieni realizate cu telefoanele în acele momente.

În acest VIDEO un reprezentant al clubului BC Mureș îl lovește chiar pe unul dintre suporterii sibieni care doreau să intre în sală.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Într-un dialog surd cu oficialii grupării mureșenii, suporterii sibieni au fost ținuți în afara porților deși mulți dintre ei au sosit încă de dimineață în Tg. Mureș pentru a-și procura bilete. O astfel de situație a trăit și Claudiu Branga pe care a povestit-o pe facebook:

”Ceea ce s-a intamplat la Tg. Mures se numeste DISCRIMINARE!
Oficialii clubului au incercat, initial prin comunicate de presa ambigue (vezi comunicatul adresat suporterilor sibieni), sa-i descurajeze pe sibieni sa faca deplasarea la Tg. Mures pentru meciul de sambata. Vineri seara l-am sunat pe ofiterul de presa Kádár Zoltán pentru a afla cum pot achizitiona bilete pentu mine, sotia si fiul meu care jaoca baschet la juniori. Acesta m-a intrebat imediat de unde sunt, ca apoi sa-mi spuna ca biletele se pot achizitiona de la secretariat sambata intre orele 9/10(nu era sigur) si 15. Pentru ca nu se vindeau bilete conform acestui program l-am sunat din nou sambata la ora 11. A avut un discurs politicianesc (nu stia nimic nici despre program nici daca mai sunt bilete – chiar mi-a dat un nr. de telefon sa aflu singur). In acest timp, sotia a sunat pe nr. pe care mi l-a comunicat si i s-a spus ca mai sunt cca. 300 de bilete care se vor pune in vanzare la ora 19. I s-a atras atentia sa se prezinte cu CI deoarece nu se vand decat persoanelor cu domiciliul in Mures. I-am semnalat acest lucru d-lui. Kádár Zoltán care mi-a spus ca i se pare normal sa nu vanda bilete sibienilor, chiar daca erau locuri, pentru ca si lui i s-a intamplat asta in trecut (n.b. nu la Sibiu!). Cand i-am atras atentia ca aceasta este discriminare, mi-a raspuns ca “suntem in Romania si aici orice se poate”. L-am rugat sa publice pe site faptul ca nu se vor vinde bilete decat pe baza CI de Mures, dar a refuzat. Urmarea acestei discutii a fost un nou comunicat pe site-ul BC Mures prin care se transmitea (n.b. sibienilor) ca:”Deoarece cererea a fost foarte mare pentru meciul din această seară, biletele aproape s-au epuizat.
De aceea ultimele tichete de intrare se vor vinde cu o oră înaintea partidei la intrarea din față a Sălii Sporturilor.
Vă mulțumim!
Hai BC Mureș!”
Trebuie subliniat faptul ca la ora 19, sibienilor, care asteptau in fata salii sa cumpere bilete inca de la ora 9, li s-a spus ca toate biletele s-au vandut. Unde, cand si cui s-au vandut cele cca. 300 de bilete care mai erau disponibile la ora 11?!?!
Ca simplu cetatean al Romaniei (european?!) si iubitor al baschetului de oriunde ar fi el, ma declar total indignat ca un club de baschet isi permite sa trateze astfel iubitorii acetui fenomen de oriunde ar fi ei.
Ar trebui sa invatam cu totii din aceasta INTAMPLARE?!?!
Nu putem perpetua la nesfarsit astfel de practici!”

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.