JSport.ro

CSȘ Sibiu are nevoie de victorie în ultimul meci din faza semifinală la baschet feminin U16 în fața brașovencelor pentru a se califica la turneul final. Sibiencele au prima șansă la calificare, sunt cu un punct peste Olimpia și evoluează în fața propriilor suporteri.

Chiar dacă a pierdut clar runda trecută la Dej în fața lui Lapi, CSȘ Sibiu are în continuare șanse mari să se califice la turneul final. Totul depinde de rezultatul partidei decisive care va avea loc duminică, în sala CSȘ de lângă teatru (”Aprozar”), de la ora 14:00.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Suporterii CSU vor face galerie la meciul de duminică

Liderul galeriei CSU Sibiu, Florin Iacob, a transmis un mesaj fanilor CSU îndemnându-i să vină la meciul CSȘ-ului pentru a le încuraja așa cum se întâmplă la jocurile din sala Transilvania:

”Sâmbăta de la ora 13 dar și duminica de la 14 în sala mica de la teatru băieții lui Alex Kovacs și fetele lui Luci Negru lupta pentru accederea la turneele finale. Haideți sa (re)simțițim atmosfera din “aprozar” locul unde s-a născut spiritul CSU, locul în care cine a călcat o dată a rămas “fermecat” pe viata, locul în care “de prima zi în sala” va răsuna în cea mai sinceră interpretare. Toată lumea la sala in galben pentru acești copii și pentru spiritu CSU!!!”

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.