JSport.ro

DSC_0962Prima ediție a turneului 3×3 Sibiu Challenger la  baschet a fost câștigată de echipa Master Banovci din Serbia, echipă care s-a calificat la Challenger-ul sibian în urma câștigării turneului Sibiu Streetball. Echipa din Serbia a câștigat finala turneului după ce a învins cu scorul de 21 – 13 echipa canadiană Saskatoon.

Câștigătoarea turneului a fost recompensată cu 4000 de euro, iar echipa clasată pe poziția secundă a câștigat 1000 de euro. Ambele echipe sunt calificate automat la etapa de World Tour de la Lausanne (Elveția). Competițiile de baschet 3 la 3 recunoscute de Federația Internațională de Baschet (FIBA) se împart în 4 categorii: FIBA Endorsed, Challenger, Satellite și World Tour. Anul acesta, Sibiul a găzduit în premieră un turneu de tip Challenger.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

DSC_1065

Cei 64 de jucători care au format 16 echipe de baschet 3 la 3 din România, Macedonia, Bosnia, Canada, Danemarca,Japonia, Ucraina, Serbia, Slovenia, Slovacia și Andora au luptat cu mare îndârjire pentru faimă, glorie și de ce nu pentru consistentul premiu pus în joc de către organizatori.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.