JSport.ro

Magic Sibiu a încheiat prima fază a Ligii 1 de Baschet Masculin cu o înfrângere pe teren propriu în compania celor de la CN Aurel Vlaicu. Meciul disputat marți, 31 ianuarie, în Sala CSȘ Sibiu s-a încheiat cu scorul de 79-54 în favoarea oaspeților.

Magic nu a putut conta în meciul de marți pe Andrei Dinu, principalul marcator al echipei, care a acuzat o accidentare după partida câștigată săptămâna trecută la Craiova. Nici revenirea lui George Tănase pe parchet nu a putut schimba soarta partidei, acesta accidentându-se în sfertul al treilea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Deși echipa sa a cedat partida cu CN Aurel Vlaicu, antrenorul lui Magic Sibiu, Bogdan Spînu spune că i-a plăcut atitudinea juniorilor, lăudând în special evoluțiile lui Lukas Grecu și Dragoș Preda. Totodată, antrenorul sibian a tras o concluzie după prima fază a campionatului.

„S-a văzut lipsa de experiență a jucătorilor, mai ales a celor tineri, care nu au avut ocazia să joace în Liga 1. Am avut și părți bune, am încercat să legăm câteva pase pe combinații, să ne apărăm colectiv mai bine, dar nu am făcut-o constant. Eu cred că Magic Sibiu a fost și este în continuare un proiect bun, care o să înceapă să dea roade în anii următori. Este drept că și grupa pe care am avut-o a fost foarte puternică. Concluzia este că se putea mai bine, clar, dar este un lucru bun că ne-am înscris în campionat, că tinerii noștri jucători joacă și au făcut-o destul de bine. Referitor la meciul de marți, exact cum spuneam, nu am avut constanță, dar am arătat câteva faze de apărare și de tranziție ofensivă destul de bune”, a declarat Bogdan Spînu.

Magic Sibiu încheie prima parte a campionatului cu 11 puncte, fără a se califica în faza semifinală. Echipele necalificate în faza semifinală vor disputa jocuri de clasament, urmând ca Federația Română de Baschet să decidă dacă vor avea loc turnee sau etape săptămânale.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.