JSport.ro

Sibienii au încheiat sezonul cu o înfrângere dureroasă, pe teren propriu, în ultima secundă, scor 71-72 (24 – 14, 15 – 21, 17 – 18, 15 – 19) în favoarea Oradiei, campioana din sezonul trecut. CSU Sibiu încheie astfel sezonul pe locul al IV-lea.

Baschetbaliștii sibieni pregătiți de Dan Fleșeriu au avut un start de meci extrem de bun, în ultimul meci din acest sezon, desfășurat în fața propriilor suporteri. Oradea însă nu a depus armele, ci a continuat să joace cu intensitate și să recuepreze din dezavantaj. Meciul pentru medalia de bronz s-a decis în ultima secundă, după un coș marcat de Will Franklin.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La finalul partidei Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu a declarat:

”Ultimul coș, dacă l-au validat, a fost regulamentar. Problema mea a fost cu oamenii de la masă. Se uitau la meci în loc să își facă datoria și nu aș mai vrea să îi văd în viața mea pe niciunul dintre ei. Nu au dat drumul la timp, nu au ținut scorul cum trebuie, nu au ținut 24. Au fost o sută de mii de greșeli, dar asta e. Meciul l-am pierdut noi. Nu am fost în stare să marcăm, nu am fost în stare să atacăm pe ultima fază. La Steaua nu am aruncat la coș cu cine trebuia, la Oradea nu am aruncat la coș când erau 4 puncte pentru ei. Astăzi (n.r. ieri), a treia oară am dat mingea la aceiași oameni și au făcut aceeași greșeală. E greșeala mea. Nu l-am băgat pe Chris în teren, înaintea ultimei faze, sperând să am mai mulți marcatori. Cred că dacă era el în teren, Franklin nu făcea recuperarea aceea niciodată. Asta este. Mi-o asum și probabil va fi și ultimul meci. Contractul meu s-a încheiat cu o înfrângere dureroasă, imposibil de acceptat pentru mine”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Igor Mijajlovic 16p, Marcel Davis 14p, Bogdan Popescu și Chris Cooper câte 10 p, Radu Paliciuc 9p, Boris Lalovic 7p, Kevin Hardy 5p.

Președintele Federației Române de Baschet, Horia Păun, prezent în sală a înmânat distincțiile pentru locul al IV-le, căpitanului echipei noastre, Igor Mijajlovic.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.