JSport.ro

Federația Română de baschet a pus capăt sezonului 2019/2020. Pandemia de Covid-19 a forțat această decizie radicală prin care FRB nu va acorda titlul de campioană niciunei echipe. 

”Înghețarea” Ligii Naționale de Baschet a regăsit CSU Sibiu pe locul 3. Clubul cu cei mai mulți abonați a transmis un mesaj fanilor fideli și a anunțat, printre altele, o reducere cu 20% a prețului abonamentului pentru sezonul viitor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Comunicat CSU Sibiu:

”Chiar dacă ne-am fi dorit să încheiem stagiunea pe parchet, pandemia de coronavirus ne determină să reconsiderăm planurile inițiale. Federația Română de Baschet a decis încetarea sezonului competițional actual, urmare a situației excepționale în care ne aflăm. Continuăm însă activitatea cu care eram obișnuiți în pauza competițională, facem planuri pentru următorul sezon și încercăm să le adaptăm situației în care ne aflăm.

De ani buni, suporterii BC CSU Sibiu sunt flacăra vie a acestei familii extrem de numeroase și, din acest motiv, ne propunem să îi recompensăm pentru devotamentul lor.

În sezonul 2019/2020 am înregistrat 1480 de abonați, un număr extrem de mare, la fel ca și dragostea lor pentru culorile galben-albastre, astfel că fiecare abonat va primi o mască #NuCedăm, în baza abonamentului pentru sezonul 2019/2020. Pentru ridicarea acesteia vă așteptăm, până la finalul lunii mai 2020, în fiecare zi, între orele 9:00 și 12:00, la sediul BC CSU Sibiu, str. Rennes, nr.2. Nu uita abonamentul în baza căruia vei primi masca.

De asemenea, fanii echipei noastre vor beneficia în sezonul următor, la reînnoirea cardului de acces la meciurile BC CSU Sibiu, de o reducere de 20 la sută din prețul abonamentului pentru sezonul 2020/2021. Momentan lucrăm la strategia de ticketing pentru viitorul sezon și așteptăm termenul la care specialiștii din sport și sănătate vor permite reluarea competițiilor cu spectatori.

”BC CSU Sibiu a pus pe primul loc sănătatea, în această perioadă, pentru că dincolo de orice competiții, lupta pentru protejarea sănătății am considerat-o cea mai importantă. Ne-am fi dorit, și anul acesta, să jucăm finala campionatului, dar pandemia de coronavirus ne-a determinat să ne reevaluăm prioritățile. Nu avem altă soluție decât să ne adaptăm vremurilor, încercând să păstrăm alături de noi, ceea ce ne-a consacrat, în primul rând, de-a lungul timpului – familia galben-albastră. Niciun trofeu nu valorează cât dragostea oferită de suporterii BC CSU Sibiu și, din acest punct de vedere, cred că prin ei avem cel mai valoros și bogat palmares. De asemenea, numărul mare de parteneri ai echipei noastre- 38-sunt dovada vie că proiectul BC CSU Sibiu are toate armele pentru a depăși această situație excepțională. Le mulțumim tuturor celor care rămân aproape de noi, mai ales acum, în vremuri atât de complicate. Vom dovedi că forța acestei familii galben-albastre e mai puternică decât orice obstacol și sunt convins că vom depăși cu bine această perioadă”, a spus Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

Îi sfătuim pe toți abonații să păstreze cardurile din sezonul 2019/2020 pentru că rămân valabile reducerile oferite de partenerii echipei noastre:

  • 15 la sută reducere la cumpărături de minim 200 de lei, din magazinul ANDU sau de pe siteul andusports.ro,
  • 10 la sută reducere la produsele DAbo,
  • 10 la sută reducere la produsele  Sucre,
  • 20 la sută reducere la produsele Naturo Juice comercializate în magazinul de pe B-dul Nicolae Bălcescu, care se va deschide începând de luni, 1 iunie 2020.”
Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.