JSport.ro

Baschetbalistul lui CSU Kevin Capers va fi operat și va lipsi de pe parchet o bună perioadă de timp, după accidentarea gravă suferită în timpul partidei de sâmbătă, cu CSM Steaua București.

Jucătorul de 24 de ani a fost supus, în ultimele două zile, unor investigații amănunțite după ce, în ultima partidă desfășurată pe teren propriu, s-a accidentat grav. Rezultatele nu sunt deloc îmbucurătoare, iar starea de sănătate îl va ține departe de teren, o bună bucată de vreme. Diagnosticul pus de medicii specialiști este de ruptură de ligament încrucișat anterior, la piciorul stâng.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Din păcate, Kevin va fi supus unei intervenții chirugicale și va necesita timp îndelungat până când recuperarea va fi completă. Clubul nostru va fi alături de el, în toată această perioadă, și l-am asigurat că vom face tot ce ne stă în putință pentru ca atât intervenția chirurgicală, cât și recuperarea, să fie cât mai rapide și ușoare. Îl așteptăm cât mai curând posibil alături de coechipieri, deși suntem cu toții conștienți că diagnosticul implică o recuperare îndelungată. În aceste condiții, împreună cu staff-ul tehnic, vom încerca să găsim soluții pentru completa lotul de jucători”, a declarat Laurențiu Buduleci, președintele Secției de Baschet a CSU Sibiu.

Mâine, Kevin Capers va fi supus unor noi investigații medicale sub atenta supaveghere a medicilor specialiști.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.