JSport.ro

Victor Bogdan, junior al CSU Sibiu Under 18, echipă pregătită de Alexandru Kovacs, a fost desemnat al treilea cel mai bun jucător, în clasamentul mondial de baschet 3×3, la categoria sub 18 ani.

La începutul anului Federația Internațională de Baschet a publicat clasamentul mondial la baschet 3×3 iar în fruntea clasamentului se află doi juniori români. Radu Petrescu, de la Știința București este cel mai bun junior din lume la categoria sub 18 ani, iar jucătorul CSU Sibiu U 18, Victor Bogdan, ocupă locul al treilea în clasamentul mondial la baschet 3×3.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Victor a reprezentat România, în vara lui 2017, la Campionatele Europene, unde reprezentativa țării noastre a terminat pe locul 9, în timp ce la Mondiale, țara noastră a ocupat locul 8.

Victor Bogdan este conducător de joc în lotul CSU Sibiu Under 18, condus de pe banca tehnică de Alexandru Kovacs și sezonul trecut echipa a terminat pe locul 8 în campionatul național, iar sezonul 2015/2016 a câștigat bronzul la Turneul Final. În actuala stagiune, CSU Sibiu U18 are 14 victorii și 2 înfrângeri și este calificată în Faza Semifinală.

”Suntem extrem de mândri de această veste și îl felicităm pe Victor Bogdan! Trebuie felicitați și părinții acestuia pentru toate eforturile și susținerea pe care o oferă lui Victor și fratelui său, Paul, care este și el component al echipei noastre de juniori Under 18. Sunt sigur că un rol important îl are și antrenorul BC CSU Sibiu U18, Alexandru Kovacs, alături de care Victor se antrenează cu echipa, de ani buni. Felicitări tuturor! Aceasta clasare vine să certifice seriozitatea și eforturile depuse de juniorii noștri, alături de antrenori, pentru a obține performațe notabile pentru Sibiu”, a declarat Horațiu Floca, director CSU Sibiu.

Anul trecut s-a consemnat o pagină importantă în istoria baschetului 3×3, acesta fiind inclus pe lista disciplinelor olimpice.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.