JSport.ro

CSU Sibiu U13 este gazda celui de al doilea Turneul de Clasificare ce se desfășoară între 2 și 4 februarie 2017 la Șura Mică și la Sala Transilvania din Sibiu. Echipa noastră speră la cât mai multe victorii, în vederea calificării în faza semifinală.

Juniorii Under 13, antrenați de Cristian Crăciun, vor disputa începând de vineri, 2 februarie, și până duminică, 4 februarie, nu mai puțin de 5 partide la Sala Sporturilor din Șura Mică, dar și la Sala Transilvania, în cadrul celui de al doilea Turneu de Clasificare. Până în acest moment, BC CSU Sibiu Under 13 are 5 victorii și 3 înfrângeri, în faza de calificare, și alte 2 victorii și 3 înfrângeri în faza de clasificare și se află pe locul al patrulea în grupă, după CS Otopeni, BC Slam Bucuresti și Toro Dunk Craiova. Cele mai așteptate partide ale echipei noastre, cu CS Otopeni și BC Slam București, se vor disputa duminică, la Sala Transilvania. Programul complet al partidelor este următorul:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

VINERI – Sala Sporturilor Șura Mică

16.00 CS OTOPENI – BC SLAM BUCURTEȘTI
18.00 LPS BIHORUL ORADEA – TORO DUNK CRAIOVA
20.00 ACS STO MART IAȘI – BC CSU SIBIU

SÂMBĂTĂ – Sala Sporturilor Șura Mică

9.00 TORO DUNK CRAIOVA – CS OTOPENI
11.00 BC SLAM BUCURESTI – ACS. STO MART IAȘI
13.00 BC CSU SIBIU – LPS BIHORUL ORADEA
16.00 CS OTOPENI – ACS STO MART IAȘI
18.00 TORO DUNK CRAIOVA – BC CSU SIBIU
20.00 LPS BIHORUL ORADEA – BC SLAM BUCUREȘTI

DUMINICĂ – Sala Sporturilor Șura Mică

9.00 ACS.STO MART IASI – LPS BIHORUL ORADEA
11.00 BC SLAM BUCUREȘTI – TORO DUNK CRAIOVA
15.00 CS OTOPENI – LPS BIHORUL ORADEA
17.00 TORO DUNK CRAIOVA – ACS STO MART IASI

DUMINICĂ – Sala Transilvania Sibiu

09.00 CSU SIBIU- CS OTOPENI
15.30 CSU SIBIU – BC SLAM BUCURESTI

Următorul turneu de clasificare va avea loc între 2 și 4 martie 2017, într-o locație pe care o va anunța Federația Română de Baschet.

Din lotul CSU Sibiu Under 13 fac parte: Arama Florin, Vulc Alexandru, Bădițascu Bogdan Constantin, Grumăzescu Călin, Stănese Vlad, Tocaciu Rareș Paul, Constantin Darius Mihai, Topor Lucian, Umbrich Erwin Ștefan, Ioacara Cezar Valentin, Oprean Radu Geroge, Mosora Dragoș, Cipariu Mihnea Adrian, Păduraru Filip Cristian, Kruppa Roberto, Muscă Victor, Rubint Rațiu David, Popovici Marius Achim, Cazacu Marius, Albu Teodor Sebastian.

Tot duminică, la Sala Transilvania, de la ora 13:00, juniorii CSU Sibiu U18, antrenați de Alexandru Kovacs, primesc vizita celor de la BC Slam București, în cadrul etapei a doua a Turneului Semifinal.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.