JSport.ro

Cu o etapă înaintea PlayOff-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin, CSU Sibiu și-a asigurat prima poziție în clasament. Victoria de seara trecută, din depasare la SCM U Craiova, scor 75-59, îi asigură echipei noastre liniștea înaintea duelului Ardealului, programat cu U. Cluj Napoca, ocupanta locului secund. Partida se va disputa cu casa închisă.

CSU Sibiu a făcut un meci bun în deplasarea de la Craiova, echipa gazdă nereușind să pună probleme galben-albaștrilor. Sibienii au condus pe tot parcursul partidei și și-au asigurat un avans suficient de consistent, reușind să să și-l conserve până la final. Cheia a fost, și de data aceasta, apărarea care a dat roade, Craiova fiind limitată la 59 de puncte. Cu victoria de luni, CSU Sibiu se stabilizează pe prima poziție a clasamentului și, indiferent de deznodământul partidei de duminică, cu ocupanta locului al doilea, echipa sibiană va aborda PlayOff-ul din poziția de lider.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fleșeriu: ”Mă bucur pentru locul 1 dar asta nu ne dă încă nimic”

”Era un meci important pentru noi pentru că, după această vitcorie, încheiem pe locul întâi. Presiune a fost puțin pe umerii băieților. În schimb, au jucat destul de bine, au făcut o apărare suficient de agresivă pentru a le pune probleme celor de la Craiova și să le încetinim jocul. Mă bucur pentru victorie, mă bucur pentru locul întâi la finalul sezonului regulat, dar asta nu ne dă încă nimic, deocamdată. ”După 20 de ani” începe să prindă contur și în realitate. Să sperăm că vom putea duce până la capăt și, o dată cu începerea playoff-ului, când, știm cu toții, este un alt campionat. Așteptăm să vedem cine vor fi oponenții noștri din primul tur și atunci putem să ne pregătim mai bine. Deocamdată urmeaza două săptămâni până la Cupă, două săptămâni în care trebuie să ajungem în formă maximă, să jucăm foarte bine, să jucăm finala și să o putem și câștiga”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Sibiu.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Isaiah Philmore 14p, Monyea Pratt 13p, Lucas Tohătan 12p, Randal Falker 11p, Daniel Ewing 9p, Chriss Cooper și Kevin Hardy câte 8p.

Sold out cu Clujul

În ultima etapă din TOP 6, CSU Sibiu va juca în compania celor de la Univ. Cluj, duminică, 7 aprilie, de la ora 19:30, pe teren propriu. Partida se va disputa cu casa închisă, biletele pentru acest meci fiind epuizate în mai puțin de două ore de la punerea lor în vânzare.

sursă: comunicat de presă CSU Sibiu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.