JSport.ro

DSC_0881Gaz Metan Mediaș a suferit o nouă înfrângere în Liga națională de baschet masculin, după ce a cedat cu scorul de 84-60 pe terenul formației BCMU Pitești. Scorul pe sferturi a fost 28-16, 25-20, 14-15, 17-9.

Partida a fost dominată pe tot parcursul de către formația piteșteană, care încă din starul partidei sa desprins pe tabela de marcaj, jucătorii antrenați de Mihai Popa neconducând nici un moment pe tabela de marcaj.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Piteștiul a început foarte bine partida și au trecut repede în avantaj, scor 4-0, pentru ca diferența să crească repede pe tabelă, iar la jumătatea primului sfert avantajul jucătorilor antrenați de Mandic să fie de 12 puncte, scor 17-5. Gazdele au continuat jocul bun și au reușit să își adjudece primul sfert cu scorul de 28-16.

Deși aveau un avans confortabil pe tabelă jucătorii să evolueze la un nivel ridicat și în sfertul doi, reușind ca în minutul 18 al jocului să aibă un avans de 25 de puncte, scor 51-26. Finalul sfertului a adus o ușoară revenire a medieșenilor, pe fondul relaxării grupării din Trivale, iar la pauza mare s-a intrat c scorul de 53-36.

Gaziștii au reușit să câștige sfertul al treilea cu un punct, scor 15-14, dar au cedat sfertul patru al întâlnirii la opt puncte diferență, reușind să marcheze doar 9 puncte pe parcursul ultimelor 10 minute de joc.

A fost una din cele mai slabe prestații a medieșenilor din acest sezon, deși jocul și rezultatele din ultima vreme erau încurajatoare pentru formația de pe Târnava Mare. În urma acestui rezultat Mediașul rămâne pe ultima poziție a clasamentului, iar șansele de evitare a retrogradării sunt mai mult teoretice.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.