JSport.ro

CSU Sibiu - BC Targu Mures36Csu Sibiu a pierdut deplasarea de pe terenul liderului ligii naționale de baschet masculin, Csm Oradea, cu scorul de 77-91. La fel ca și în partida cu Dinamo Dan Fleșeriu nu l-a folosit pe căpitanul Octavian Popa Calotă.

Meciul a început cu Oradea la conducerea jocului, formația antrenată de Cristi Achim conducând după 3 minute cu 11-4. Sibiul a revenit treptat în joc, reușind întâi să egaleze la 16, apoi să se desprindă la 2 puncte, scor 20-18. Finalul primul sfert a aparținut însă orădenilor care au intrat la prima pauză cu 25-22.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Elevii lui Dan Fleșeriu au început mult mai bine sfertul secund și după un joc consistent a reușit să se desprindă la 5 puncte, scor 35-30 după 4 minute din sfert. Din păcate pentru sibieni a urmat o cădere în joc, iar formația orădeană a profitat și a reușit un parțial de 16-0, iar cu 2 minute înainte de pauza mare tabela arăta scorul 46-35. În ultimele două minute ale sfertului, Sibiul a reușit să recupereze un punct, iar scorul la finalul sfertului doi a fost 51-41 pentru formația bihoreană.

Sfertul trei a fost dominat tot de formația antrenată de Cristi Achim care a reușit să păstreze un ecart liniștitor pe tabela de marcaj, iar finalul sfertului a găsit formația din Sibiu condusă cu 16 puncte pe tabela de marcaj, scor 57-73.

În ciuda acestei diferențe formația lui Dan Fleșeriu nu a cedat și a reușit să revină în joc, iar cu 4 minute înainte de final s-a apropiat la doar 6 puncte pe tabelă. Finalul a aparținut însă echipei din Bihor care s-a desprins din nou, iar scorul final al disputei a fost 91-77.

Punctele Sibiului au fost marcate de Hardy- 31 puncte, Mijajlovic-  12 puncte, Lalovic- 11 puncte, Paul- 9 puncte, Cioacătă- 6 puncte,  Gilbert și Harrisson câte 4 puncte.

A fost ultima etapă a sezonului regulat, iar Csu Sibiu a reușit să termine pe locul 6, loc care duce în play-off unde formația antrenată de Dan Fleșeriu va juca alături de Csm Oradea, Steaua București, U BT Cluj, Bc Mureș și Scm Craiova.

În duelurile directe cu aceste formații, sibienii au reușit doar 2 victorii, ambele pe teren propriu în fața Craiovei și a Clujului. În prima etapă din play-off, programată weekend-ul următor formația sibiană va întâlni tocmai adversarul din această seară, Csm Oradea.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.