JSport.ro

DSC_0881Gaz Metan Mediaș a suferit o înfrângere în penultima etapă din acest sezon, cedând cu scorul de 80-101 în partida cu Bcm Pitești. Pentru baschetbaliștii pregătiți de Mihai Popa a fost ultima joc în fața propriilor suporterii din acest sezon al ligii naționale de baschet masculin.

Partida a fost controlată de formația piteșteană de la un capăt la celălalt, care a condus tot timpul pe tabela de marcaj, obținând o victorie meritată și foarte necesară în tentativa acestora de a evita retrogradarea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sfertul unu a fost decisiv în ceea ce privește soarta partidei, piteștenii desprinzându-se repede pe tabela de marcaj și adjudecându-și primul sfert cu scorul de 26-12. Gaziștii au dat semne de revenire în sfertul secund când au recuperat trei puncte din diferența, impunându-se cu scorul 22-19.

Ultimele două sferturi au fost dominate și adjudecate de formația pregătită de Hristu Șapera, care s-a impus în sfertul trei cu 27-24 și cu 29-22 în sfertul patru. Scorul final al întâlnirii a fost 101-80 în favoarea piteștenilor care au luat o opțiune serioasă la pentru salvarea de la retrogradare.

Punctele Mediașului au fost marcate de: Navickas 19, Peciukas 17, Graham 15, Drăgușin 10, Nikolic și Ioan câte 6, Solopa 4 și Andrieș 3.

În ultima etapă a sezonului formația din Mediaș se deplasează pe terenul echipei Phoenix Galați, miercuri cu începere de la ora 19:30.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.