JSport.ro

CSU Sibiu a pierdut jocul de la Pitești la o diferență de jumătate de coș la capătul unui meci pe care l-au avut în mână, chiar până la ultima fază de joc. Trupa lui Dan Fleșeriu a condus 78-77 în ultimele secunde dar un fault realizat sub panou a oferit victoria gazdelor care au transformat ambele libere. Laser a fost din nou cel mai bun marcator al echipei sibiene cu 30 de puncte, la fel ca în jocul cu U. Clul.

Baschetbaliștii sibieni au avut un start de partidă bun și s-au instalat repede la conducere, gazdele nereușind să intre în ritm și să marcheze decât după aproape 5 minute de joc. Jocul ”galben-albaștrilor” a continuat să fie unul bun, astfel că primul sfert s-a încheiat 18-11. În următoarele 10 minute regulamentare piteștenii au intrat mai bine în joc și au reușit să își adjudece sfertul al doilea, dar tot echipa noastră intră la vestiare cu avantaj, scor 37-32. În sfertul al treilea Piteștiul trecea pentru prima data la conducere, dar numai pentru moment pentru că înaintea sfertului decisiv tabela arăta 52-48 în favoarea Sibiului. Marea ”luptă” s-a dat în ultimele 10 minute de joc. Presiunea a apăsat pe umerii pivoților, Cooper fiind eliminat cu 5 greșeli personale, înainte cu mai puțin de 2 minute de joc, iar ultimele secunde ale partidei au fost extrem de intense. Tyler Laser a marcat ultimele 2 puncte pentru CSU Sibiu, stabilind scorul la 78-77, însă un fault comis pe final a dat piteștenilor șansa la două aruncări libere, care au fost și transformate, iar partida s-a încheiat 78-79 pentru BCM U FC Argeș Pitești.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Așa cum am spus și ne așteptam dinaintea partidei, a fost un meci de angajament fizic și psihic extrem de mare și, din păcate, la final, cei care au stat mai bine din aceste puncte de  vedere au fost cei de la Pitești. Am încasat în sfertul al patrulea 31 de puncte, după ce, în primele trei sferturi am făcut o apărare extrem de bună, dar Piteștiul a reușit să își folosească armele în atac. Au creat foarte bine și tot meciul au pus presiune pe pivoții noștri. Cred că dacă mai aveam un om mare în rotație sau dacă îl foloseam pe Dragoș Gheorghe, poate șansele e victorie erau mai  bune. Îmi felicit echipa pentru că nu a renunțat, pe final, atunci când Piteștiul conducea. Este exact ceea ce aștept de la ei de fiecare dată. Le mulțumesc suporterilor care ne-au susținut pe tot parcursul partidei și care ne-au felicitat la final, chiar dacă a fost o înfrângere”,  a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

Marcatori CSU Sibiu: Tyler Laser 30 de puncte, Monyea Pratt 16p, Lawrence Kinnard 9p, Chris Cooper 8p, Mirel Dragoste 7p, Marcel Davis 4p, Radu Paliciuc și Wilhelm Brosser câte 2p.

Bilete pentru Timba începând de luni

În etapa următoare, CSU Sibiu va primi vizita nou promovatei BC Timba Timișoara, în 10 noiembrie 2017, de la ora 19:00, la Sala Transilvania. Biletele pentru această partidă se vor pune în vânzare exclusiv online, pe www.csusibiu.ro/bilete și pe www.kompostor.ro, începând de luni, 6 noiembrie 2017.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.